Ο Χάρι υποστηρίζει πως η Μέγκαν θυμίζει Νταϊάνα- Το παλάτι ζήλευε γιατί ήταν.. πιο royal από τους γαλαζοαίματους

Ο πρίγκιπας Χάρι κατά την διάρκεια ενός εξ αυτών των επεισοδίων, παρομοίωσε την Meghan με την μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, λέγοντας ότι και οι δύο γυναίκες εκδιώχθηκαν για τον ίδιο λόγο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αλλά και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωση μετά και τα νέα επεισόδια που κυκλοφόρησαν από το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Mέγκαν Μαρκλ στο Netflix.

Ο πρίγκιπας Χάρι κατά την διάρκεια ενός εξ αυτών των επεισοδίων, παρομοίωσε την Mέγκαν με την μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, λέγοντας ότι και οι δύο γυναίκες εκδιώχθηκαν για τον ίδιο λόγο, δηλαδή επειδή ξεπέρασαν εκείνους που «γεννήθηκαν για να το κάνουν αυτό».

Δείτε επίσης:  Tα δάκρυα της Σελένα Γκόμεζ: «Eυγνώμων που είναι ζωντανή»- Δείτε βίντεο

Παράλληλα, έκανε πολλές αποκαλύψεις για το παλάτι, μεταξύ άλλων και το πώς φέρονταν στην σύζυγό του.

Ισχυριζόμενος ότι υπήρχε δυσαρέσκεια απέναντι στην Mέγκαν λόγω της δημοσιότητάς της, είπε: «Το ζήτημα είναι όταν κάποιος γίνεται μέλος της οικογένειας με γάμο, αφού θα έπρεπε να έχει υποστηρικτικό ρόλο. Όταν κλέβει την παράσταση ή κάνει καλύτερα τη δουλειά από το άτομο που γεννήθηκε γι’ αυτό. Αυτό ενοχλεί. Αλλάζει τις ισορροπίες».

To βιογραφικό ντοκιμαντέρ “Harry and Meghan” έχει προκαλέσει σάλο (και λίγο φόβο) στο Μπάκιγχαμ, για τις αποκαλύψεις του ζευγαριού σχετικά με την αναλγησία, τα ψέματα, τον ρατσισμό και τις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τα media. 

Δείτε επίσης:  J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μαρίνα Πατούλη

Τα τρία πρώτα επεισόδια του “Harry & Meghan” κατέγραψαν 81,55 εκατομμύρια ώρες αναπαραγωγής – περισσότερο χρόνο τηλεθέασης από οποιοδήποτε άλλο ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...