Αύγουστος Κορτώ: Η συγκλονιστική ανάρτηση για την αυτοκτονία του πατέρα μετά τη διαπόμπευση του γιου του

Αποτροπιασμό και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως σε ένα νησί των Δωδεκανήσων, πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του από ντροπή όταν έμαθε για βίντεο που διέρρευσαν και έδειχναν τον γιο του σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλον άνδρα.

Ο Αύγουστος Κορτώ θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα και το έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook με ένα συγκλονιστικό κείμενο.

Ο συγγραφέας χαρακτήρισε «φρικτό και βίαιο κι ασυγχώρητο, το να εξωθήσεις έναν άνθρωπο σε απόγνωση, με όπλο το παιδί του» και πρόσθεσε: «Μακάρι, ως τα εξήντα, να ‘χε αποδεχτεί την αλήθεια – πως το παιδί του ήταν μια χαρά παλικάρι, ότι δεν είχε τίποτα το ντροπιαστικό – και να ‘λεγε στους καλοθελητές, “Στ’ α…α μου σας γράφω. Ο γιος μου είναι άντρας σαν τους δικούς σας”».

Δείτε επίσης:  Τρόμος στα γυρίσματα της νέας σειράς της Νάταλι Πόρτμαν - Απείλησαν μέλος της παραγωγής με όπλο

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ:

«Εξηντάχρονος πατέρας αυτοκτονεί επειδή διέρρευσε βίντεο του γιου του με άλλον άντρα, κι επειδή ο μικρόκοσμος του νησιού – χτεσινοί φίλοι, σημερινοί κριτές – τον ξετίναξε στην κοροϊδία.

Είναι φριχτό κι αδιανόητο – και ποινικά κολάσιμο – να εκθέτουν προσωπικές σου στιγμές στο ίντερνετ, είναι μια πράξη άγριας βίας. Και δεν θα πούμε ποτέ σε κανέναν “Μην τραβάς βίντεο”. Δικαίωμα του καθενός να απολαμβάνει τον έρωτα κατ’ ιδίαν όπως γουστάρει, χωρίς να τρέμει την κακοήθεια και τη χαμέρπεια της διαπόμπευσης.

Άλλο τόσο φριχτό, και βίαιο, κι ασυγχώρητο, το να εξωθήσεις έναν άνθρωπο σε απόγνωση, με όπλο το παιδί του.

Δείτε επίσης:  Διονύσης Αλέρτας: Παλιά εμείς το bullying το λέγαμε χαβαλέ

Μα η τελική πράξη βίας του πατέρα προς τον εαυτό του μου αφήνει έναν κόμπο στον λαιμό, ένα γαμώτο: Μακάρι, ως τα εξήντα, να ‘χε αποδεχτεί την αλήθεια – πως το παιδί του ήταν μια χαρά παλικάρι, ότι δεν είχε τίποτα το ντροπιαστικό – και να ‘λεγε στους καλοθελητές, “Στ’ α…α μου σας γράφω. Ο γιος μου είναι άντρας σαν τους δικούς σας”.

Και να μην καταστρέφονταν τόσες ζωές από ένα ρημάδι έλλειμμα αποδοχής, ανοχής, αγάπης».

Εξηντάχρονος πατέρας αυτοκτονεί επειδή διέρρευσε βίντεο του γιου του με άλλον άντρα, κι επειδή ο μικρόκοσμος του νησιού…

Posted by Auguste Corteau on Wednesday, February 16, 2022

Πηγή

Μοιράσου το...