Ο Γιώργος Λιάγκας κατά των influencers: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία»

Με το θέμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη ασχολήθηκε η εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται κατά των influencers. Αφού προβλήθηκαν αποσπάσματα από τα live και τα stories που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλά και η Super Κική, οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής είπαν τις απόψεις τους.

Την αρχή έκανε η Φαίη Σκορδά η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Επειδή παρακολούθησα και το live που έκανε ο Κοψιάλης, και αυτά που είπε η Αλεξανδράκη. Την Super Κική δεν έτυχε να δω το live της. Ο Κοψιάλης μίλησε και ξεκαθάρισε. Είπε συγγνώμη που έκανε εκείνα τα like και σε αυτό που εστίασε ήταν στο ότι του έγραφαν για το παιδί και τη γυναίκα του αισχρά πράγματα. Η Αλεξανδράκη μετά θέλησε να τον στηρίξει γιατί ήξερε πως η οικογένειά του δεν ήταν καλά αυτές τις μέρες. Αυτό που κάνει η Super Κική να μιλάει έτσι, με αυτόν τον τρόπο, με βρισιές, είναι σα να το συνεχίζει όλο αυτό…».

Γιώργος Λιάγκας: Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε γενικά για τους influencers λέγοντας: «Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά τα οποία δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των socila media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα, give away για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να δημιουργήσουν. Βλέπετε πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα. Και ξαφνικά αυτό τους γυρίζει πίσω».

Το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης όταν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο, είχε προαναγγείλει πως όταν περάσει το 24ωρο κατά το οποίο θα ήταν ενεργά τα instastories θα απαντούσε σε όλα όσα του «χρεώνουν» τις τελευταίες μέρες. Το Σάββατο (22/01) ο Αλέξανδρος Κοψιάλης προχώρησε σε μια ανάρτηση – ξέσπασμα μέσω της οποίας σχολίασε τον σάλο που προκλήθηκε από τα σεξιστικά του σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο 7 λεπτών βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε για το #cancel_kopsialis ενώ αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα που έχουν ως στόχο τον ίδιο αλλά και τη γυναίκα και το παιδί του.

Δείτε επίσης:  Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου στη Βούλα

Τα απειλητικά μηνύματα

Αρχικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε πως δέχεται τις τελευταίες μέρες απειλητικά μηνύματα. «Με το που έσκασε η υπόθεση με τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα στείλανε… επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος τον οποίο χαρακτήρισαν ως βιαστή, κρατάει το παιδί μου στην φωτογραφία με το τελευταίο του ποστ. Αμέσως δέχτηκα όλα αυτά τα μηνύματα μίσους, γεμάτα απειλές. Για ποιον λόγο εγώ να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω… Βγήκα λοιπόν στο βίντεο και είπα ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, δεύτερον ότι είμαι κατά των βιαστών και τρίτον για το συγκεκριμένο άτομο που με ρωτάτε (Δημήτρη Φιντιρίκο) δεν φοβάμαι να βγω να πω το οτιδήποτε».

Τα likes σε σεξιστικά σχόλια

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε για τα likes τα οποία είχε κάνει σε σεξιστικά σχόλια. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο βίντεο του, τα likes τα έκανε έπειτα από θετικά μηνύματα τα οποία έλαβε από τις συγκεκριμένες σελίδες, κάτι το οποίο στη συνέχεια μετάνιωσε και γι’ αυτό απέσυρε τα likes.

Η απάντηση στον Ηλία Γκιώνη

Αν και δεν ανέφερε το όνομα του, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης «φωτογράφισε» τον Ηλία Γκιώνη και του απάντησε στα όσα αναφέρει ο δεύτερος στο Instagram του. «Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και συγκαλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε επίσης:  «Ονειρεύομαι να της πετάνε περιττώματα»- Η Sun ζητά συγγνώμη για άρθρο γνώμης για τη Μέγκαν Μαρκλ

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», ανέφερε ο influencer.

Και κατέληξε για την ψυχολογική του κατάσταση των τελευταίων ημερών: «Να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα τις τελευταίες ημέρες. Βίωσα πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενος σε πράγματα που δεν ισχύουν. Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες».

Με δάκρυα στα μάτια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη στηρίζει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, προχώρησε στη δημοσίευση ενός οργισμένου μηνύματος κατά όσων τάσσονται κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη.Με δάκρυα στα μάτια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη στήριξε δημόσια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και δεν έκρυψε την αγανάκτησή της.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση και αν λέω ψέματα. Ξέρετε πως αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, θα τρέξω και πέρα από την οικογένειά μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω γιατί ήταν έτοιμοι να διασωληνώσουν τη γιαγιά μου. Παλέψαμε με τον θάνατο. Ακόμα κι αν δεν άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω, γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο και κανείς δεν έψαξε από που ξεκινάει. Εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος για τους influencers. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα τον Αλέξανδρο. Ένα παιδί που δεν είχε τίποτα και δούλευε στο μεροκάματο και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά που κανείς δεν γνωρίζει. Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα σταυρώσω τους βιαστές. αλλά απαγορεύεται να κατηγορείτε ένα παιδί που έχει κάνει τόσα πράγματα».

Δείτε επίσης:  Ελένη Φουρέιρα: Ντύθηκε cat woman και ο τρέλανε τους θαυμαστές της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με δάκρυα στα μάτια, δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο δεν έκρυψε τη λύπη και την αγανάκτηση της για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και αφορούν τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

«Λέτε ότι δεν κάνω τίποτα στην ζωή μου κι ότι δεν έχω προβλήματα. Δείτε που είμαι. Και μου λέτε τι είναι ο Κοψιάλης και τον υποστηρίζω; Αλλά ξέρω την αλήθεια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε με αυτό που κάνατε, αυτοί που του το κάνατε. Ο Θεός εδώ είναι και βλέπει. Ξεφτίλες! Ντροπή σας να εύχεστε για το παιδάκι του τέτοια πράγματα. Ντροπή! Και κάτι τελευταίο θα πω, γιατί με τρώει μέρες. Όλοι οι influencers κάνατε μόκο, όταν σας έκανε μάγκες, repost κάνατε, ντροπή σας!», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Super Κική: Τράβα ψόφα

Ενοχλημένη φάνηκε η Super Κική στα stories που δημοσίευσε, με όσους τα βάζουν με τους influencers και μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει σε stories: «Άμα ζηλεύεις που εγώ, με τον άλφα, βήτα τρόπο, βρήκα τρόπο και με ακολούθησαν 10, 20, 30 -150.000 κόσμος και για κάποιο λόγο βγάζω και κάποια λεφτά, άμα δεν το αντέχεις, τράβα ψόφα, ρε μ…α, αν είναι να τη βγάζεις την κ…λοχολή σου».

Η ανάρτηση – απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας άκουσε η Super Κική και του έδωσε τη δική της απάντηση. Η influencer έγραψε σε Instagram Stories: «Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μ….ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χ…η φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πώς γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».

Πηγή

Μοιράσου το...