Πρίγκιπας Χάρι: Ο Γουίλιαμ τον «άρπαξε» δύο φορές στην κηδεία του Φιλίππου – Ο «μυστικός κωδικός» για την Νταϊάνα

Ακόμα μια ημέρα αποκαλύψεων που αποτυπώνονται στο βιβλίο «Spare» του πρίγκιπα Χάρι έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Ακόμα μια ημέρα αποκαλύψεων που αποτυπώνονται στο βιβλίο «Spare» του πρίγκιπα Χάρι έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Σήμερα, η Daily Mail αποκαλύπτει ακόμη ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Χάρι και στον διάδοχο του θρόνου Γουίλιαμ, το οποίο σύμφωνα με τον πρώτο, έλαβε χώρα στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου. 

Όπως αναφέρει ο Χάρι, ο αδελφός του Γουίλιαμ, «έγινε κόκκινος από τον θυμό του» κατά τη διάρκεια μιας βόλτας μισής ώρας που έκαναν μαζί με τον πατέρα τους και νυν βασιλιά Κάρολο, στο Frogmore Cottage μετά την κηδεία του Φιλίππου στις 17 Απριλίου 2021.

Ο Χάρι, ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος φέρεται να συζητούσαν για τη συνέντευξη που είχαν δώσει ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα τον προηγούμενο μήνα.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΡΩΝΗ

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το «bulling» εναντίον της Μέγκαν, αλλά ο πατέρας και ο αδερφός του «δεν τον άκουγαν».

Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλιαμ «έβγαζε καπνούς» και τον έπιασε καθώς προσπαθούσε να φύγει.

«Κούνησα το χέρι, αηδιασμένος, αλλά εκείνος πετάχτηκε και με άρπαξε από το πουκάμισό μου. ‘Άκουσέ με, Χάρολντ’, αναφέρει ο Χάρι στο βιβλίο του ότι του είπε ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με τη «Sun».

«Έφυγα μακριά, αρνήθηκα να δω το βλέμμα του. Με ανάγκασε να τον κοιτάξω στα μάτια. ‘Άκουσέ με, Χάρολντ, άκουσε! Σ’ αγαπώ, Χάρολντ! Θέλω να είσαι ευτυχισμένος’ του είπε ο διάδοχος του θρόνου. 

Δείτε επίσης:  Όσκαρ: Πόσοι καλλιτέχνες με το όνομα Όσκαρ κέρδισαν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι απάντησε: «Κι εγώ σ’ αγαπώ…αλλά το πείσμα σου είναι εξαιρετικό!»

Ο Χάρι φέρεται να προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά ο Γουίλιαμ φέρεται να «τον άρπαξε ξανά» και τον «έστριψε» ώστε να μπορεί να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του.

Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ επικαλέστηκε τον λεγόμενο «μυστικό κώδικα» του αδερφού και ορκίστηκε στη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα ότι οι προθέσεις του ήταν αληθινές, έγραψε ο Χάρι.

Γράφει ότι ο Γουίλιαμ είπε: «Χάρολντ, πρέπει να με ακούσεις! Θέλω μόνο να είσαι ευτυχισμένος, Χάρολντ. Ορκίζομαι στη ζωή της μαμάς».

Όπως αναφέρει ο Χάρι: «Πάγωσε, πάγωσα, πάγωσε και ο μπαμπάς. Είχε χρησιμοποιήσει τον ‘μυστικό κωδικό’, τον καθολικό κωδικό πρόσβασης. Από τότε που ήμασταν μικροί, αυτές οι λέξεις έπρεπε να χρησιμοποιηθούν μόνο σε περιόδους ακραίας κρίσης».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΡΕΣΤΙΔΗ

Ο Γουίλιαμ φέρεται να επανέλαβε: «Σου ορκίζομαι τώρα στη ζωή της μαμάς ότι θέλω απλώς να είσαι ευτυχισμένος».

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι «η φωνή μου έσπασε» και είπε «ήρεμα» στον Γουίλιαμ: «Πραγματικά δεν νομίζω ότι το θέλεις αυτό (σ.σ. να είναι ευτυχισμένος)».

Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ φέρεται να αγκάλιασε τον Χάρι και είπε: «Σ’ αγαπώ».

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...