Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι στο Μεξικό! Μη χάσετε το δεύτερο μέρος

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση στο Open TV, αυτή την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 στις 20:00, με ένα ακόμα νέο υπέροχο επεισόδιο!

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στον κόσμο, αυτή τη φορά στο μοναδικό Μεξικό! Δείτε το δεύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού την Κυριακή 23 Μαΐου στις 20.00, στο OPEN.

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα την εξερεύνηση της ακαταμάχητα όμορφης πόλης του Μεξικού.

Πρώτη στάση του ρεπορτάζ τους το Χοτσιμίλκο, ή αλλιώς η «Βενετία» στην πόλη του Μεξικού, όπου στα κανάλια του θα κάνουν πικ νικ μαζί με μαριάτσι.

Δείτε επίσης:  Πιλότοι και πλήρωμα της British Airways σε καραντίνα στο Χονγκ Κονγκ – Τι συνέβη

Στη συνέχεια θα επισκεφτούν τον επιβλητικό ναό της Παναγίας της Γουαδελούπης με τους κυλιόμενους διαδρόμους, το πανέμορφο πάρκο Αλαμέδα, τον πιο όμορφο δρόμο της Λατινικής Αμερικής – την Πασέο δε λα Ρεφόρμα, και το Μέγαρο Καλών Τεχνών, το οποίο αποτελεί το ωραιότερο κτήριο στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Μεξικού.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, επίσης, θα πιουν τον καφέ τους στο Café Τακούμπα, ένα πρώην μοναστήρι το οποίο θεωρείται στοιχειωμένο, θα επισκεφτούν τη Λα Μερσέδ – τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά τροφίμων του κόσμου, και θα δοκιμάσουν αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό και ιδιαίτερα εδέσματα!

Δείτε το trailer:

Εδώ μπορείτε να (ξανά)δείτε το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο Μεξικό:

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Δείτε επίσης:  Οι κορυφαίοι γαμήλιοι ελληνικοί προορισμοί και δεν είναι η Σαντορίνη – Τι έδειξε ταξιδιωτική έρευνα

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι στο Μεξικό! Μη χάσετε το δεύτερο μέρος appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Το Μεγάλο Σάββατο η μαγειρίτσα έχει τη τιμητική της. Ξέρετε για ποιο λόγο είναι το παραδοσιακό πιάτο της ημέρας;

Source

Μοιράσου το...