Ξεσπά η μητέρα του αγοριού που το είχαν ξεχάσει σε σχολικό το 2019 – «Πάμε σε παιδοψυχολόγο»

«Είμαι λυπημένη και θυμωμένη που ενώ έγινε ένα λάθος με το δικό μου παιδί, κάποιοι δεν φρόντισαν να μην ξανασυμβεί»,  η μητέρα του 3χρονου Θαλή, που είχαν ξεχάσει τον Οκτώβριο του 2019, μέσα σε σχολικό.

Σάλος έχει προκληθεί με την εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα που «ξέχασαν» για ώρες ένα κοριτσάκι δύο ετών μέσα σε σχολικό λεωφορείο. Μια μητέρα που και σε εκείνη είχε συμβεί το ίδιο ακριβώς περιστατικό, μίλησε σήμερα στο Πρωινό του Ant1.

«Εγώ είχα βάλει το παιδί μαζί με το αδελφάκι του στο σχολικό λεωφορείο, με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο να με ρωτήσουν γιατί δεν πήγε το παιδί στο σχολείο. Τους είπα ότι εγώ το έστειλα με το σχολικό και ψάχνοντας βρήκαν το παιδί μέσα στο σχολικό, που ήταν κλειδωμένο», είπε στο «Πρωινό» η μητέρα του, Ράνια Καλλίδου.

Δείτε επίσης:  Καιρός: Κακοκαιρία με καταιγίδες και χαλάζι - Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Συνέχισε λέγοντας πως, «όταν έφθασα εγώ στο σχολείο, το παιδί το βρήκα μέσα στην τάξη. Η παιδοψυχολόγος του σχολείου δεν εμφανίστηκε ποτέ. Δεν το απομόνωσαν, να προσπαθήσουν να το στηρίξουν το παιδί. Όταν το βρήκα εγώ, δεν μου μίλαγε καν. Ήταν λες και ένιωθε τύψεις λες και ευθυνόταν το ίδιο για ότι είχε γίνει».

«Στην αρχή η διευθύντρια μου είπε ότι ήταν ανοιχτή η πόρτα και τα παράθυρα του σχολικού, μετά είπαν ότι ήταν όλα κλειστά και στο δικαστήριο είπαν ότι ήταν ανοιχτά μόνο τα παράθυρα για να ελαφρύνουν την θέση τους», σημείωσε η μητέρα, αναφέροντας ακόμη ότι την ίδια ημέρα σταμάτησε και τα δύο παιδιά της από εκείνο το σχολείο.

Δείτε επίσης:  Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Τουρκία


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε από κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα – Η προφητική ατάκα που είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας – Τέλος το Taxisnet

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε το πρώτο τμήμα σχολείου εξαιτίας κρουσμάτων

Source

Μοιράσου το...