Νέο βιβλίο ισχυρίζεται ότι η Καμίλα αστειεύτηκε για το αν το παιδί της Μέγκαν και του Χάρι θα έχει κόκκινα άφρο μαλλιά!

Το βιβλίο περιγράφει τη Μέγκαν ως «εγωκεντρική, χειριστική και απαιτητική» και χαρακτηρίζει τον Χάρι «κακομαθημένο»

Βασιλικές πηγές διέψευσαν σήμερα τους ισχυρισμούς ότι η Καμίλα, η δούκισσα της Κορνουάλης, αστειεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι για το αν το αγέννητο παιδί του με τη Μέγκαν θα έχει κόκκινα άφρο μαλλιά, σύμφωνα με όσα γράφει η «Daily Mail». Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί διατυπώθηκαν στο νέο βιβλίο του Τομ Μπάουερ με τίτλο: «Εκδίκηση: Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο Πόλεμος των Ουίνδσορ». 

Το βιβλίο-βόμβα έκανε λόγο για πόλεμο στην καρδιά της βασιλικής οικογένειας και οι ειδικοί υποστήριξαν ότι παρουσιάζει τη Μέγκαν Μαρκλ ως κάποια που βρήκε τον έρωτα με τον πρίγκιπα Χάρι και χρησιμοποίησε την ιδιότητά του για την προσωπική της ανέλιξη.

Δείτε επίσης:  Έλενα Κρεμλίδου: Μίλησε δημόσια για τα ροζ βίντεο – «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο»

Το βιβλίο περιγράφει τη Μέγκαν ως «εγωκεντρική, χειριστική και απαιτητική» και χαρακτηρίζει τον Χάρι «κακομαθημένο και απαιτητικό». Αποκαλεί Μέγκαν και Χάρι ως «πράκτορες της καταστροφής», αλλά πιστεύει ότι μόνο η Μαρκλ ήταν αρκετά έξυπνη για να εκτελέσει το σχέδιο.

Το βιβλίο του Τομ Μπάουερ

Οι σχέσεις μεταξύ των Σάσεξ και της υπόλοιπης οικογένειας έχουν μόλις και μετά βίας ανακάμψει από τότε που παραιτήθηκαν από το αξίωμά τους και μετανάστευσαν στην Καλιφόρνια το 2020. Επιδεινώθηκαν, αφού επέλεξαν να καθίσουν στο τραπέζι της Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021 και να εκτοξεύσουν βολές κατά της Βασιλικής Οικογένειας για ρατσισμό ακόμη και για αγνόηση της Μέγκαν όταν φέρεται να είχε τάσεις αυτοκτονίας, ενώ ήταν έγκυος.

Δείτε επίσης:  Η Μadonna γίνεται 64 και προκαλεί το instagram - Φιλιά στο στόμα με δύο γυναίκες

Ο πρώτος απίστευτος ισχυρισμός της βιογραφίας-βόμβα ήταν ότι η βασίλισσα εξέφρασε κατ’ ιδίαν την ανακούφισή της που η Μέγκαν δεν θα παραστεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου. 
Ισχυρίζεται ότι η θλιμμένη μονάρχης είπε σε «έμπιστους βασιλικούς βοηθούς»: «Δόξα τω Θεώ, η Μέγκαν δεν θα έρθει». 

Ο κ. Μπάουερ έχει στο παρελθόν γράψει μη εγκεκριμένους τόμους για τον Μπόρις Τζόνσον, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και τον Ρόμπερτ Μάξγουελ.

Το βιβλίο, που δημοσιεύτηκε σε συνέχειες στις εφημερίδες «The Sun» και «The Times», αναφέρει: «Στο κάστρο του Ουίνδσορ η βασίλισσα ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει το κοινό σε μια από τις πιο θλιβερές ημέρες της ζωής της. Ο Φίλιππος ήταν ο βράχος της για τα προηγούμενα 70 χρόνια.
Για να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό θα θρηνούσε μόνη της μέσα στο παρεκκλήσι. ‘’Ευτυχώς που δεν θα έρθει η Μέγκαν’’, είπε η μονάρχης με καθαρή φωνή στους έμπιστους βοηθούς της».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΪΤΙΔΟΥ

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν

 

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Μοιράσου το...