Μπεν Άφλεκ: Ποια η συγγενική σχέση του με τον Μπαράκ Ομπάμα

Ο Μπεν Άφλεκ, που τον τελευταίο καιρό έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις σχετικά με τις ανακοινώσεις του για το θέμα του με τον αλκοολισμό και το γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, σχετίζονται με έναν τρόπο, που κανείς μέχρι πρότινος δεν γνώριζε.

Χάρη, λοιπόν, στο θαύμα της σύγχρονης τεχνολογίας DNA, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν συναρπαστικούς, και μερικές φορές ανησυχητικούς, οικογενειακούς δεσμούς, που μέχρι πρότινος δεν γνώριζαν. Μπορεί να εκπλαγείτε, για παράδειγμα, όταν μάθετε ότι ο γεννημένος στη Βοστώνη ηθοποιός και σκηνοθέτης του «Argo», Μπεν Άφλεκ, και ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα συνδέονται με κάποιον τρόπο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το grunge.com.

Δείτε επίσης:  Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε το διαζύγιό μου – Κάνω επανεκκίνηση
Μπεν Άφλεκ

Μπεν Άφλεκ: Γνωρίζετε ότι είναι ξάδερφος με τον Μπαράκ Ομπάμα

Οι γενεαλόγοι έχουν διαπιστώσει ότι ο σταρ του «Batman v Superman» είναι 11ος ξάδερφος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμ, καθώς και οι δύο είναι μέλη της εξέχουσας οικογένειας Χίνκλεϊ του Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα μέλη της οικογένειας Χίνκλεϊ, ο Τόμας Χίνκλεϊ, ήταν ο κορυφαίος οικιστής του σημερινού Μπάρνσταμπλ της Μασαχουσέτης, της μεγαλύτερης κοινότητας στο Κέιπ Κοντ. Σύμφωνα με το grunge.com, ο Τόμας Χίνκλεϊ ήταν, επίσης, ο τελευταίος κυβερνήτης της αποικίας του Πλίμουθ, η οποία τελικά έγινε η πόλη του Πλίμουθ της Μασαχουσέτης. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι η πολιτική είναι βαθιά ριζωμένη σε αυτή τη γραμμή αίματος.

Δείτε επίσης:  Billie Eilish: Πώς γιόρτασε τα 21 της λίγο πριν τα Χριστούγεννα- Δείτε φωτογραφίες
Μπαράκ Ομπάμα

Αν και φαίνεται ότι υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία που συνδέουν τον Μπεν Άφλεκ με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο μακροχρόνιος ακτιβισμός του Άφλεκ και οι φημολογούμενες πολιτικές φιλοδοξίες απλώς υποδηλώνουν κάτι διαφορετικό. Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε κάποτε στον δημοσιογράφο των New York Times, Chip McGrath, σε μια συνέντευξη στο Facebook Live ότι «Μου αρέσει η ιδέα να υποβάλω υποψηφιότητα. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι πραγματικά ευγενές στη δημόσια υπηρεσία».

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Μπαράκ Ομπάμα, ωστόσο, δεν είναι τα μόνα μακρινά ξαδέρφια του οικογενειακού δέντρου Χίνκλεϊ. Αν πάτε μια γενιά πιο πίσω, ο Σάμιουελ Χίνκλεϊ, ο πατέρας του Τόμας Χίνκλεϊ, είναι μακρινός πρόγονος του Τζορτζ Μπους, σύμφωνα με grunge.com. Αυτή η σύνδεση σημαίνει ότι οι πρώην πρόεδροι Μπαράκ Ομπάμα και Τζορτζ Μπους είναι 10α ξαδέρφια.

Δείτε επίσης:  Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σε δημοπρασία άγνωστες φωτογραφίες της από το 1955

Πηγή

Μοιράσου το...