Γιώργος Γεωργίου: Ο Γιώργος Κιμούλης τελείωσε, αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία

Στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Γεωργίου και μίλησε για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Νίκο Ορφανό αλλά και τον Παντελή Καναράκη. «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έπεσα τόσο από τα σύννεφα, γιατί είχα προσωπική άποψη για τον χαρακτήρα του. Να ξαναπαίξει στο θέατρο; Δε νομίζω. Και να ξαναπαίξει δεν νομίζω να πάει να τον δει κανείς» είπε ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο ηθοποιός τόνισε όμως πως ούτε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, έπεσε από τα σύννεφα. «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Έχεις ένα βίτσιο; Πήγαινε με ενήλικους. Τα πιτσιρίκια; Τους τάζεις ότι θα τους κάνεις πρωταγωνιστές;» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης:  Μεγάλος διαγωνισμός Newsbeast: Κέρδισε ένα iPhone 13 Pro

«Τι έχει κάνει στο θέατρο ο Νίκος Ορφανός και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής;»

Σε ότι αφορά τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό και την συμμετοχή του σε σειρά, ο Γιώργος Γεωργίου σχολίασε: «Ο Νίκος Ορφανός είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στη Λαμία, παίρνει τουλάχιστουν 1,500 με 2,000 ευρώ τον μήνα. Πρέπει να πάρει και μισθό από την τηλεόραση; Πάρτε έναν άνεργο ηθοποιό, 95% είναι η ανεργία στον κλάδο. Τι έχει κάνει στο θέατρο ο Νίκος Ορφανός και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής;».

Ερώτηση όμως δέχθηκε και για την πρόσφατη φωτογράφηση του Παντελή Καναράκη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. «Τι ήταν αυτό πάλι; Μου βγήκε ο Παντελής Καναράκης σαν Ιησούς; Τα καταργήσαμε όλα; Δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά πιστεύω. Γιατί να κάνεις τον Ιησού Χριστό; Κάνε την Μαρία Πενταγιώτισσα» είπε ο Γιώργος Γεωργίου.

Δείτε επίσης:  Στέλιος Ρόκκος: Ένας ροκ χαρακτήρας στο X Factor – «Κάνεις καλό σε ένα παιδί αν του πεις πως “δεν το ’χει”»

«Και ο Γιώργος Κιμούλης τελείωσε. Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία. Η κοινή γνώμη»

Σε ότι αφορά την αγωγή κατά των συναδέλφων του που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης, ο ηθοποιός είπε: «Έκανε και αγωγή ο Γιώργος Κιμούλης και ζητάει 1,2 εκ. ευρώ. Δύο σεζόν δεν δούλεψε και έχασε 1,2 εκ. ευρώ; Ούτε ο πρωθυπουργός να ήταν, ο τρελαμένος. Και ο Γιώργος Κιμούλης τελείωσε. Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία. Η κοινή γνώμη».

«Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας σπουδαίος κωμικός»

Τέλος, ο Γιώργος Γεωργίου σχολίασε και τον Παύλο Χαϊκάλη λέγοντας: «Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ένας σπουδαίος κωμικός, αυτό δεν μπορούμε να του το αφαιρέσουμε. Τώρα, η διαστροφή του αυτή, αν είναι κολάσιμη ή δικάσιμη δεν το γνωρίζω. Τιμωρία είναι. Να αφαιρεθούν οι σκηνές από μία ταινία που έχεις κοπιάσει να την κάνεις γιατί το όνομά σου έχει αμαυρωθεί…».

Δείτε επίσης:  Πως να διαλέξω ανδρικό άρωμα για δώρο;

Πηγή

Μοιράσου το...