Μουντιάλ 2022: Η απουσία Μέσι προκάλεσε ανησυχία στην Αργεντινή

Μουντιάλ 2022: Ανησυχία προκάλεσε στην Αργεντινή η απουσία του Λιονέλ Μέσι από την προπόνηση της Πέμπτης (15/12) ενόψει του τελικού με τη Γαλλία.

Οι παίκτες της Αργεντινής επέστρεψαν στη… δράση μετά το ρεπό που είχαν την Τετάρτη (14/12) μία ημέρα μετά την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Κροατία ακολούθησαν ένα 15λεπτο πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια αναχώρησαν για το γυμναστήριο, όπου έκαναν ασκήσεις.

Αντίθετα, οι υπόλοιποι παρέμειναν στο χορτάρι και ακολούθησαν το πρόγραμμα του Λιονέλ Σκαλόνι και των συνεργατών του, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη «μάχη» με τη Γαλλία. Ωστόσο, σχεδόν άμεσα προκλήθηκε ανησυχία για την «Αλμπισελέστε», μια και ο Λιονέλ Μέσι ουδέποτε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε επίσης:  ATP: Απλησίαστο ρεκόρ 900 σερί εβδομάδων στο Top10 για τον Ράφα Ναδάλ

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για μικροπρόβλημα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί «πανικός» για τη συμμετοχή του στο μεγάλο τελικό. Όμως, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο σούπερ σταρ των Λατίνων, δεν πρόκειται να χάσει το μεγάλο «ραντεβού», καθώς προφυλάχθηκε ενόψει των επόμενων προπονήσεων.

Πηγή

Μοιράσου το...