Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Το «Απ. Νικολαΐδης» φιλοξενεί ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και η νίκη αποτελεί… μονόδρομο για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το γόητρο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την εντός έδρας γκέλας με τον ΟΦΗ και την φτωχότατη συγκομιδή μακριά από το σπίτι του, με ήττα θα είναι εκτός εξάδας. Δεν χρειάζεται να αναφερθούν περισσότερα. Ακόμα και με τον βαθμό, ωστόσο, θα έχει συγκάτοικο στην έκτη θέση τον ΟΦΗ κι ενδεχομένως τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μπορεί να τον πλησιάσει και ο Άρης στο -1, που έχει κι αφαίρεση έξι βαθμών.

Δείτε επίσης:  Ηλίας Παπαθεοδώρου στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ

Θα είναι πικρό επίσης, από την ένατη αγωνιστική, να έχει ξανά ο Παναθηναϊκός σχεδόν double score με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που παίζει εντός με τον Ιωνικό και βέβαια είναι το πιο πιθανό σενάριο η νίκη του.

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του με τον βαθμό, μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη ικανοποίηση σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, για το ότι θα φύγει αήττητος σε ένα ντέρμπι εκτός έδρας. Αλλά μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη, που οδηγεί μάλλον εκτός πρώτης θέσης στον όμιλο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ανάγκη μια ένεση αυτοπεποίθησης.

Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας είναι πιθανό ν’ απομακρυνθεί κι άλλο ο Ολυμπιακός κι επιπλέον δεν θα εκμεταλλευτεί την γκέλα της ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν νικήσει ο Βόλος τον Άρη ή να τον προσπεράσει (αν χάσει ο ΠΑΟΚ) ή να είναι ισόβαθμοι, εφόσον έρθει ισοπαλία στη Λεωφόρο.

Δείτε επίσης:  Παναιτωλικός: Πορεία πλέι οφ στον δεύτερο γύρο – Το μπαράζ και η αλλαγή με Αναστασίου

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19:30. Η γραπτή περιγραφή του αγώνα θα γίνει από το Live Chat του Onsports, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1HD.

Πηγή

Μοιράσου το...