Μονεμβασιά: Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων μέσα στη φύση με άριστη βαθμολογία όπου η διαμονή είναι εμπειρία

Μια ανοιξιάτικη εκδρομή στη Μονεμβασία, που την εποχή αυτή είναι αριστούργημα, είναι μια πολύ καλή ιδέα. Η βυζαντινή καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς είναι ένα παραμυθένιο μέρος που μαγεύει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά. Η ατμόσφαιρα στα γραφικά πλακόστρωτα καλντερίμια, οι καμπάνες των βυζαντινών εκκλησιών, και οι μυρωδιές που πλανιούνται στον αέρα από τα τοπικά αμυγδαλωτά, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό για μια ιδανική εκδρομή. Αν τώρα σε αυτά προσθέσουμε τη διαμονή στο εξαιρετικό, βραβευμένο αρχοντικό Kinsterna, φτιάχνουμε την τέλεια ταξιδιωτική εμπειρία!

Το υπέροχο ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Kinsterna είναι ιδανικό για ξέγνοιαστη πολυτελή διαμονή, ενώ το αποθεώνει επίσης η booking με κορυφαία σχόλια των επισκεπτών και βαθμολογία 9,3. Σχετικά με τις τιμές είναι σίγουρα value for money. Σε μια ενδεικτική αναζήτηση που κάναμε μέσω booking για μια διανυκτέρευση στις αρχές Απριλίου η τιμή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό είναι €175.

Δείτε επίσης:  Λέσβος: Μια Αιγαιοπελαγίτικη συμφωνία
Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel

Εξαιρετική διαμονή στο 5 αστέρων Kinsterna

Το Conde Nast Traveller έχει κατατάξει το Kinsterna Hotel στη λίστα του 2011 με τα 65 Καλύτερα Νέα Ξενοδοχεία. Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει boutique καταλύματα με προνομιακή θέα στο κάστρο της Μονεμβασιάς και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους.

Οι σουίτες και τα δωμάτια στεγάζονται σε ανακαινισμένο βυζαντινό αρχοντικό με αυθεντική επίπλωση και ντιζάιν που αναδεικνύει την ιστορία του κτηρίου.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστό ντιζάιν και είναι πλήρως εξοπλισμένα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, επώνυμα προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια και παντόφλες, θερμαινόμενη κρεμάστρα μπάνιου και ζυγαριές. Παρέχονται επιλογή μαξιλαριού και σύνδεση στο internet.

Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με Ελληνικό Πρωινό που απαρτίζεται από απολαυστικά εποχικά προϊόντα, όπως παρθένο ελαιόλαδο, εσπεριδοειδή και λαχανικά, τα οποία προέρχονται κυρίως από τους κήπους του αρχοντικού. Το γκουρμέ εστιατόριο σερβίρει μεσογειακή κουζίνα με σύγχρονες πινελιές, η οποία παρασκευάζεται με εκλεκτά υλικά, ενώ στο όμορφο Σπα θα χαλαρώσετε με διάφορες περιποιήσεις ή στο παραδοσιακό χαμάμ. Λειτουργεί εστιατόριο με πιο απλές επιλογές για φαγητό.

Δείτε επίσης:  Το ελληνικό χωριό που είναι ανάμεσα στα 10 ομορφότερα της Ευρώπης!
Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel

Η πισίνα του Kinsterna Hotel είναι πραγματικά μοναδική. Το γλυκό νερό αναβλύζει από μια πηγή στο υπόγειο και συγκεντρώνεται στην πισίνα σε σχήμα ποταμού με ιδιωτικούς χώρους χαλάρωσης. Υπάρχει επίσης πισίνα αποκλειστικά για οικογένειες με παιδιά.

Το μπαρ της πισίνας προτείνει νόστιμες σαλάτες, σάντουιτς, κοκτέιλ και φρέσκους χυμούς φρούτων σε χαλαρωτικό και υπέροχο περιβάλλον.

Kinsterna Hotel
Kinsterna Hotel

Μπορείτε να επισκεφτείτε την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, τη δημοφιλή παραλία Σίμος στην Ελαφόνησο, το μοναδικό λιμάνι του Γέρακα ή τα Σπήλαια της Καστανιάς με τους αμέτρητους και σπάνιους γεωλογικούς σχηματισμούς. Στο Kinsterna Hotel έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε πλήθος δραστηριοτήτων, που θα σας εξοικειώσουν με την ιστορία του αρχοντικού και τη γύρω περιοχή.

Δείτε επίσης:  Μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι & βουτιές σε 3 από τις ομορφότερες παραλίες του

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το οποίο είναι προσβάσιμο σε 2,5 ώρες.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,3 για ταξίδι δύο ατόμων.

Kinsterna Hotel

Πληροφορίες:

Τ 27320 66300, [email protected] ,  www.kinsternahotel.gr

Kinsterna Hotel

Δείτε επίσης

The post Μονεμβασιά: Το πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων μέσα στη φύση με άριστη βαθμολογία όπου η διαμονή είναι εμπειρία appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...