Μάνη: Ανακαλύψαμε μια εξαιρετική value for money παραθαλάσσια βίλα στο Νέο Οίτυλο για ονειρεμένες διακοπές αυτό το καλοκαίρι!

Είναι γεγονός ότι η Μάνη είναι αγαπημένος προορισμός διακοπών. Επιπλέον αν είστε από εκείνους που λάτρεψαν το τοπίο της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Γη της ελιάς”, τότε σίγουρα μια επίσκεψη στη Λακωνική Μάνη την έχετε βάλει στα must-visit του καλοκαιριού.

Και αυτό γιατί τόσο το επιβλητικό τοπίο με τους απόκρημνους βράχους και τα βαθυγάλανα νερά όσο και οι ιστορίες με κουρσάρους, πειρατές και χαμένους θησαυρούς, που θα ακούσετε εκεί από τους ντόπιους -μαζί τα ξεχωριστά τοπικά εδέσματα- θα σας κερδίσουν αμέσως!

Εμείς για να διευκολύνουμε το ταξίδι σας και για να βιώσετε την αυθεντική εμπειρία της μανιάτικης κουλτούρας στο πετσί σας ανακαλύψαμε μια παραθαλάσσια βίλα στον οικισμό του Νέου Οιτύλου και μάλιστα value for money, που είναι ιδανική τόσο για ζευγάρια ή παρέες όσο και για οικογένειες για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς! Πάρτε λοιπόν τους αγαπημένους σας και φύγαμε για Μάνη!

Δείτε επίσης:  Ταξιδεύουμε στο εκπληκτικό Νυμφαίο και ανακαλύπτουμε έναν πετρόκτιστο ξενώνα με βαθμολογία 9,9!

Το Beachfront Villa by the Ocean, είναι μια πανέμορφη, άνετη βίλα χτισμένη στην καρδιά του Ν. Οιτύλου, μια ανάσα μόνο από την παραλία. Ο κύριος χώρος της βίλας έχει 4 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια και 1 κουζίνα, ενώ ακριβώς δίπλα στη βίλα υπάρχει ξεχωριστός αυτόνομος ξενώνας με κουζίνα, μπάνιο και κρεβατοκάμαρα, κατάλληλος για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Συνολικά, η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα, ενώ ακόμη διαθέτει αρκετούς κοινόχρηστους χώρους όπως μπαλκόνια και βεράντες για να απολαύσετε ανενόχλητοι υπέροχα ηλιοβασιλέματα και το απέραντο μπλε του ουρανού και της θάλασσας. Εκτός από την παραλία (με βότσαλο, χαρακτηριστικό εξάλλου της περιοχής) που είναι σε απόσταση αναπνοής από τη βίλα, πολύ κοντά θα βρείτε ακόμη αρκετές καφετέριες, ταβέρνες με φρέσκο ψάρι αλλά και μίνι μάρκετ για να μην σας λείψει τίποτα!

Δείτε επίσης:  Ανταρκτική: Δείτε ένα απίστευτο βίντεο – Ένα μικρό πιγκουινάκι τρέχει πανικόβλητο καθώς αποκολλάται το κομμάτι του πάγου που βρίσκεται πάνω

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι η παλιά πόλη της Αρεόπολης απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα όπως επίσης και τα σπήλαια του Διρού αλλά και η πανέμορφη πόλη του Γυθείου, που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κάνετε την κράτησή σας κάντε κλικ εδώ.

Δείτε επίσης

The post Μάνη: Ανακαλύψαμε μια εξαιρετική value for money παραθαλάσσια βίλα στο Νέο Οίτυλο για ονειρεμένες διακοπές αυτό το καλοκαίρι! appeared first on Travelstyle.

Δείτε επίσης:  Πήλιο: Ίσως η πιο καρποσταλική παραλία του και ας μην είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς του

Source

Μοιράσου το...