Μάνη: Ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο 4 αστέρων που στεγάζεται σε ένα υπέροχο ανακαινισμένο κτιριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα δίπλα στη θάλασσα!

Στεγασμένο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτιριακό συγκρότημα που χρονολογείται από το 1870, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο με βαθμολογία 9,2 και για την τοποθεσία του 9,7, εντυπωσιάζει. Ποιο είναι; Το βραβευμένο ιστορικό ξενοδοχείο Kyrimai Hotel χαρίζει την απόλυτη εμπειρία διαμονής πάνω στο κύμα, με φόντο το επιβλητικό Κάβο Γκρόσο

Kyrimai ξενοδοχείο πανοραμική άποψη

Το Kyrimai δεν είναι απλά ένα ακόμα boutique ξενοδοχείο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ένα ονειρικό resort, ένα εντυπωσιακό πέτρινο οίκημα, με πολυτελή παραδοσιακά δωμάτια αλλά με μια μοντέρνα αισθητική, που αντικρίζουν τη θάλασσα αλλά και το απόκοσμο τοπίο της περιοχής. Όσο για την κουζίαν του; Υιοθετεί ντόπια στοιχεία που έχουν αντέξει στον χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ελληνική κουζίνα, που είναι στις 10 καλύτερες του κόσμου, με μοντέρνες πινελιές.

Δείτε επίσης:  Ευρυτανία: Ο άγνωστος ορεινός οικισμός μέσα στα έλατα
Kyrimai ξενοδοχείο εξωτερική άποψη νυχτερινή πισίνα

Ταξίδι στη Μάνη και στο Kyrimai Hotel

Η Λακωνική Μάνη είναι η ιδανική για αποδράσεις και εκδρομές σε κάθε ευκαιρία, μια υπέροχη ιδέα για ταξίδι και το Kyrimai Hotel η ιδανική επιλογή διαμονής αφού ο περιβάλλων χώρος και το επιβλητικό τοπίο αποκτούν επιπλέον δυναμική και οι εικόνες που θα δείτε θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αλλά και πλείστες αναμνήσεις στη… βαλίτσα σας!

Kyrimai ξενοδοχείο εξωτερική άποψη πισίνα κοντινό

Αφεθείτε στον ήχο των κυμάτων που αγγίζουν απαλά την ακτή και ζήστε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. Χτισμένο πάνω στο κύμα, το ξενοδοχείο Kyrimai προσφέρει στους επισκέπτες του σύγχρονες ανέσεις και ποιοτική διαμονή, διατηρώντας όλα τα παραδοσιακά στοιχεία του οικήματος.

Δείτε επίσης:  Πρώτα στην προτίμηση των Βρετανών τα ελληνικά νησιά για φέτος το καλοκαίρι
Kyrimai ξενοδοχείο σουίτα

Το θέαμα των κρυστάλλινων, γαλανών νερών είναι πάντα παρόν ενώ η συνολική υδάτινη εμπειρία που σας προσφέρει το ξενοδοχείο είναι μια απόλαυση που θα αργήσετε να ξεχάσετε. Τα δωμάτιά του συνδυάζουν παραδοσιακά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, με μοντέρνες πινελιές, αλλά και υπέροχη θέα του λακωνικού τοπίου.

Kyrimai ξενοδοχείο σουίτα-δωμάτιο

Η τιμή για τη διαμονή 2 ατόμων κυμαίνεται στα €253/διανυκτέρευση (τιμή από Booking.com για junior suite με πρωινό σε ημερομηνίες Μάϊου 2022).

Kyrimai ξενοδοχείο πρωινό τραπέζι

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

Δείτε επίσης:  Καιρός 7/4: Άστατος με αυξημένες νεφώσεις, τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη – Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση

The post Μάνη: Ένα εκπληκτικό ξενοδοχείο 4 αστέρων που στεγάζεται σε ένα υπέροχο ανακαινισμένο κτιριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα δίπλα στη θάλασσα! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...