Ευρυτανία: Βολτάρουμε σε 3 κουκλίστικα χωριά της – Πλούσια φύση, ποτάμια και ελατοσκέπαστα αρχοντικά!

Ευρυτανία πανέμορφη και χιλιοπερπατημένη! Με αυτή την φράση μπορεί εύκολα κάποιος να χαρακτηρίσει την περιοχή. Εμείς φεύγουμε από τα γνωστά και “τετριμμένα” και περπατάμε σε 3 κουκλίστικα μικρά χωριά της που εκπέμπουν μοναδική γοητεία…

Η Ευρυτανία αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως τους χειμερινούς μήνες, αφού οι λάτρεις της φύσης βρίσκουν την ευκαιρία να χαρούν την πλούσια φύση και τα δάση της. Γνωστές και λιγότερο γνωστές πόλεις και χωριά καλούν τους επισκέπτες σε μια διαφορετική εξόρμηση. Εμείς επιλέγουμε 3 κουκλίστικα ορεινά χωριά κοντά στο Καρπενήσι και σας τα παρουσιάζουμε…

Καλλιθέα: Το χωριό της Ευρυτανίας που είναι χτισμένο μέσα στο δάσος και έχει την καλύτερη θέα στο Καρπενήσι και το Βελούχι!

Κουκλίστικα χωριουδάκια κοντά στο Καρπενήσι

Άγιος Νικόλαος

Ο Άγιος Νικόλαος Ευρυτανίας απέχει 9 χιλιόμετρα από το Καρπενήσι και βρίσκεται χτισμένο αμφιθεατρικά στο Νεραϊδοβούνι, ανάμεσα σε μια κατάφυτη έκταση καστανιών, πλατανιών, καρυδιών και άλλων οπωροφόρων δένδρων, που πλαισιώνονται από έλατα.

Δείτε επίσης:  Ο Τάσος Δούσης προτείνει δυο ξενοδοχεία στη Μήλο με λιγότερα από €60 & άριστη βαθμολογία!
καρπενήσι κουκλίστικο χωριό άγιος νικόλαος

Μοναδικές πεζοπορίες στη φύση αλλά και υπέροχη θέα στο πλούσιο πράσινο της περιοχής.

καρπενήσι κουκλίστικο χωριό άγιος νικόλαος μέσα στη φύση

Βουτύρο

Το Βουτύρο είναι ένα καλοδιατηρημένο ευρυτανικό χωριουδάκι με ωραία πέτρινα σπίτια και εξαιρετική θέα ιδιαίτερα από τον Αγ. Ιωάννη, που βρίσκεται στην κορυφή λόφου.

Βούτυρο

Επισκεφτείτε τη μεγαλόπρεπη βυζαντινού ρυθμού εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Οι παραδοσιακοί ξενώνες και οι σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις θα ομορφύνουν τη διαμονή σας.

καρπενήσι κουκλίστικο χωριό βούτυρο πέτρινα κτήρια

Γαύρος

Ο Γαύρος Ευρυτανίας, σε μικρή απόσταση από το Καρπενήσι είναι χωριό με αρκετές ταβέρνες και δωμάτια και ξενοδοχεία, που πιθανότατα αναπτύχθηκε στα πόδια του Μεγάλου Χωριού λόγω της θέσης του, πάνω στον δρόμο.

καρπενήσι κουκλίστικο χωριό γαύρος με πλούσια φύση

Η περιοχή είναι ημιορεινή με πολλά νερά, πηγές και γεφύρια, ενώ το φυσικό κάλλος της περιοχής είναι ονομαστό.

Δείτε επίσης:  Qantas: Προσλαμβάνει προσωπικό και μειώνει τις πτήσεις της
καρπενήσι κουκλίστικο χωριό γαύρος σπίτια

Πελοπόννησος: Σας αποκαλύπτουμε το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο δάσος της Ελλάδας – Φτάνει μέχρι την παραλία!

Οι Εικόνες & ο Τάσος Δούσης ταξίδεψαν στο όμορφο Καρπενήσι και μας παρουσιάζουν το πιο luxury ξενοδοχείο μέσα στα έλατα και βαθμολογία άριστα 10!

Escapade Hotel Εικόνες

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» μας ταξίδεψαν στην όμορφη Ευρυτανία, στο Καρπενήσι και τα ορεινά, γραφικά χωριά της και όχι μόνο! Μετά το Μεγάλο Χωριό, και τις όμορφες Κορυσχάδες και το Φαράγγι “Πάντα Βρέχει” ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται την πρωτεύουσα του νομού, το Καρπενήσι και μένουν στο ωραιότερο και ξενοδοχείο της περιοχής, το Escapade Luxury Residences. powered by Rubicon Project

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες έφτασαν στον Καρπενήσι και έμειναν στο υπέροχο αυτό ξενοδοχείο χτισμένο μέσα στη φύση με συγκλονιστική θέα και μας το παρουσιάζουν στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης:  Συνεχίζεται το ενεργειακό θρίλερ: Ορατό το ενδεχόμενο να «στεγνώσει» η Ευρώπη από φυσικό αέριο

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παρουσιάζουν τις ομορφιές του τόπου και όλα όσα θα δούμε και θα κάνουμε εκεί.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

The post Ευρυτανία: Βολτάρουμε σε 3 κουκλίστικα χωριά της – Πλούσια φύση, ποτάμια και ελατοσκέπαστα αρχοντικά! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...