Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ και άλλες διάσημες «επαναστατούν» για τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ! – Πρότειναν να μην εορταστεί φέτος η 4η Ιουλίου

Και η Δούκισσα του Σάσεξ προέτρεψε πρόσφατα τους άνδρες να εκφράσουν «πιο δυνατά» την οργή τους για τις αμβλώσεις και αποκάλυψε ότι και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι, είναι δίπλα της και τη στηρίζει

Η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και άλλες διάσημες πρότειναν να ακυρωθεί φέτος ο εορτασμός της 4ης Ιουλίου, της Ημέρας Ανεξαρτησίας, λόγω της πρόσφατης απόφασης για τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ. 

«Η 4η Ιουλίου ακυρώθηκε λόγω έλλειψης ανεξαρτησίας. Ειλικρινά, Γυναίκες», έγραφε μια ανάρτηση, η οποία κοινοποιήθηκε και στις δύο ιστορίες τους στο Instagram.

Αρκετές άλλες διασημότητες μοιράστηκαν το ίδιο ροζ – μαύρο γραφικό κείμενο, συμπεριλαμβανομένης της πρωταγωνίστριας του «Succession», J. Smith-Cameron.

Η Κέιτι Πέρι αναφέρθηκε στην επιτυχία της «Firework» για να κάνει μια τολμηρή δήλωση σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών στο Twitter. «Οι γυναίκες στις ΗΠΑ έχουν λιγότερα δικαιώματα από ένα πραγματικό πυροτέχνημα», έγραψε.

Η ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέιν μοιράστηκε, επίσης, στο Twitter ένα στιγμιότυπο με τον εαυτό της να κρατάει ψηλά τα δύο μεσαία δάχτυλα.

Δείτε επίσης:  Μοντέλο δηλώνει ενοχή γιατί προσπάθησε να κρύψει κοκαΐνη στα γεννητικά της όργανα

«Ευτυχισμένη “Ημέρα Ανεξαρτησίας” από εμένα και τα αναπαραγωγικά μου δικαιώματα», έγραψε σαρκαστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Πάντμα Λάκσμι δήλωσε ότι «δεν υπήρχαν πολλά για να γιορτάσουμε αυτή την 4η Ιουλίου». Και συνέχισε: «Ας ελπίσουμε απλώς ότι όλοι μπορούν να παραμείνουν ασφαλείς και ειρηνικοί σήμερα και ότι σύντομα το έθνος μας θα απομακρυνθεί από αυτόν τον γκρεμό», έγραψε στο Instagram. «Ό,τι κι αν συμβεί, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ημέρα όπου όλοι οι άνθρωποι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα, τουλάχιστον του προσώπου και του σώματός τους, θα έχουν την ιδιωτικότητα να κάνουν τις δικές τους επιλογές και να αγαπούν όποιον αγαπούν και να ζουν ειρηνικά».

Η ακτιβίστρια Τζαμίλα Τζαμίλ πήρε, επίσης, θέση, για το ζήτημα των αμβλώσεων. «Ημέρα Ανεξαρτησίας, εκτός αν έχετε μήτρα», έγραψε μεταξύ άλλων. 

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΣΙΜΠΟΡΑ ΦΙΣΝΙΚΟΥ

Το μοντέλο Μπρούκλιν Ντέκερ υποστήριξε στο Instagram ότι αυτή η χώρα «δεν λειτουργεί για όλους ή δεν τους κρατά όλους ασφαλείς». 

Από τότε που ο νόμος – ορόσημο για τις αμβλώσεις ανατράπηκε τον περασμένο μήνα, πολλές διάσημες μίλησαν υπέρ του δικαιώματος της γυναίκας να επιλέξει, με πολλούς σταρ όπως η Meadow Walker, η Halsey και η Lily Allen να μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες άμβλωσης. Η Sophia Bush και η Alyson Stoner ήταν μεταξύ των αστέρων που μίλησαν μετά την άρνηση έκτρωσης σε ένα 10χρονο θύμα βιασμού στο Οχάιο αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: skai.gr

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΛΕΡΑ

Πηγή

Μοιράσου το...