Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κριτής του GNTM πόζαρε topless στο Μαλιμπού και εκτόξευσε τη θερμοκρασία

Στο Μαλιμπού βρίσκεται η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αυτές τις ημέρες και κατάφερε να εκτοξεύσει τη θερμοκρασία με μόνο μια φωτογραφία. Το μοντέλο και κριτής του GNTM πόζαρε topless στο Μαλιμπού και απαθανάτισε την στιγμή.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes αλλά και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν «βροχή».

«Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά»

Πριν λίγες ημέρες, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως περίμενε ότι θα την συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά όταν είπε το «ναι» για να βρεθεί στο GNTM.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΩΤΟΥ

«Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει, έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνω τον εαυτό μου όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο. Ένιωσα ότι με αδίκησαν. Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Δείτε επίσης:  «Προσπαθείς να απολυθείς;» – Γιατί η μουσική της Τέιλορ Σουίφτ είχε ανεπίσημα απαγορευτεί στον Λευκό Οίκο

Πηγή

Μοιράσου το...