Καραβάτου: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάματος – και όχι μόνο – η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση σε τροχαίο, όταν η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε δουλέψει με τον ηθοποιό στο πλαίσιο της νέας σειράς του ίδιου, στις «Σέρρες», έχει συγκλονιστεί από την ξαφνική απώλεια του συνεργάτη του, σύμφωνα με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε σε μια σύντομη επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Καπουτζίδη:

«Χθες όταν μάθαμε την είδηση, επικοινώνησα αμέσως με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος είναι πολύ στενός του φίλος και τον είχε επιλέξει για πρωταγωνιστή και στο θεατρικό του και στην τηλεοπτική του επιστροφή. Είχε επιλέξει τον Πάνο Νάτση».

Δείτε επίσης:  Αιμιλία Ντέκα – Γεννηματά: Η 24χρονη κόρη της Φώφης Γεννηματά, η ομοιότητά τους και οι ελάχιστες κοινές φωτογραφίες

Στην αρχή δεν ήταν εφικτό να μιλήσουμε, έγινε το βράδυ. Μιλήσαμε με μηνύματα, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να κάνει κάποια δήλωση, όπως κι η Μαριάννα Τουμασάτου. Το βρίσκω όχι μόνο κατανοητό αλλά κι ανθρώπινο. Αυτό που θα περίμενε κανείς να συμβεί», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή

Μοιράσου το...