Η Μέριλιν Μονρόε όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Σε δημοπρασία άγνωστες φωτογραφίες της από το 1955

«Η Μέριλιν δημιουργούσε ένα ηλεκτρικό φορτίο με κάθε κλικ του κλείστρου και απαθανάτισα την εικόνα της που έχει παγώσει για πάντα».

Η Μέριλιν Μονρόε είναι ξανά έτοιμη για το κοντινό της πλάνο. Μερικές σέξι φωτογραφίες της λαμπερής σταρ του Χόλιγουντ που τραβήχτηκαν από τον δημοσιογράφγο Mάρβιν Σκοτ το 1955 όταν ήταν έφηβος, και δεν ήταν ευρύτερα γνωστές, βγαίνουν σε δημοπρασία. 

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος του Channel 11 της Νέας Υόρκης θυμάται ότι τα ασπρόμαυρα πλάνα τα «τράβηξα εγώ ως έφηβος όταν κατάφερα να μπω στην πρώτη παράσταση ενός τσίρκου με το πάσο του γυμνασίου στο Μπρονξ».

Μέριλιν

Marvin Scott

Η Μονρόε έκανε μια guest εμφάνιση σε μια φιλανθρωπική παράσταση για το φημισμένο τσίρκο Ringling Bros και Barnum & Bailey στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης.

Δείτε επίσης:  Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω νιώσει αγάπη στη ζωή μου, μόνο από τα παιδιά μου»

Ο Σκοτ είπε ότι η ηθοποιός ήταν «η κύρια ατραξιόν στην εναρκτήρια παράσταση… Μπήκε στην αρένα πάνω σε έναν ροζ ελέφαντα. Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιό της με τον Τζο Ντι Μάτζιο».

Μονρόε

Marvin Scott

Ο έφηβος, που μελλοντικά θα γινόταν ένας βραβευμένος ρεπόρτερ, απαθανάτισε τα στιγμιότυπα με μια κάμερα Rolleiflex.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά για τη βραδιά εκείνη: «Υπήρχε μια μαγική ποιότητα σε αυτήν την όμορφη γυναίκα ενώπιον της κάμερας… Εκεί, ήταν τόσο μεγάλη όσο η ίδια η ζωή, και την έβγαζα φωτογραφία. Η Μέριλιν δημιουργούσε ένα ηλεκτρικό φορτίο με κάθε κλικ του κλείστρου και απαθανάτισα την εικόνα της που έχει παγώσει για πάντα».

Μονρόε

Marvin Scott 

Δείτε επίσης:  Hailey Bieber: Διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης - Έχει μια κύστη ωοθήκης σε μέγεθος μήλου

Scott

Marvin Scott

Πηγή

Μοιράσου το...