Ηλιούπολη: «Δεν αποκλείω η 9χρονη κόρη του 39χρονου αστυνομικού να είδε σκηνές βιασμού»

Σοκ προκαλούν όσα δηλώνει η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του 39χρονου αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη για το 9χρονο παιδί που είχαν αποκτήσει

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της δικηγόρου της πρώην συντρόφου του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη και η οποία δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το 9χρονο παιδί που είχε αποκτήσει ο 39χρονος με την πρώην συντροφό του και το οποίο ζούσε στο διαμέρισμα-κολαστήριο, να ήταν θεατής σκηνών βιασμού.

«Αυτό το διαμέρισμα είναι κολαστήριο εδώ και χρόνια. Ξέρω με κάθε λεπτομέρεια τι γινόταν στο διαμέρισμα και γενικότερα τις ασχολίες του αστυνομικού. Ταύτισα την κοινή διαμονή του ανήλικου τέκνου με όσα έζησε η 19χρονη. Είναι λεπτό το ζήτημα. Δεν γνωρίζω εάν το 9χρονο βρισκόταν θεατής σε στιγμές βιασμού ή απειλών, ξυλοδαρμών. Ωστόσο πιθανολογώ, ότι ενδεχομένως, το παιδί μπορεί να είχε επαφή με όλα αυτά» υπογράμμισε στο MEGA η δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου.

Δείτε επίσης:  Επίσκεψη σε strip club στην Αθήνα

H ίδια εξήγησε ότι «η εντολέας μου δεν μου επιτρέπει να εκθέσω στη δημοσιότητα όσα έζησε. Είναι απόρρητα και δεν θέλει ιδιαίτερη έκθεση» προσθέτοντας ότι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού βίωσε «δύσκολες καταστάσεις».

Σε ότι αφορά στην 9χρονη κόρη που απέκτησε με τον αστυνομικό η εντολέας της, η κυρία Τσέρτου σημείωσε ότι «η μάνα δεν έχει δει ακόμα το παιδί της, αναμένει, αγωνιά. Καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να ανατεθεί επίσημα η επιμέλεια στην μητέρα».

Προανήγγειλε, δε, ότι θα ζητήσουν ιατροδικαστική εξέταση για την 9χρονη, μετά την ανάθεση της επιμέλειας προκειμένου, όπως ανέφερε, «να δούμε τι υπάρχει στην ψυχούλα του, τι είχε βιώσει»,

«Η εντολέας μου είναι τίμιο και καλό παιδί. Πολύ βασανισμένο. Η εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με πορνεία ή ροζ βίντεο. Ούτε την εξέδιδε ποτέ. Είναι ικανότατη μητέρα να αναλάβει το κοριτσάκι και να το μεγαλώσει όπως πρέπει» κατέληξε η δικηγόρος.

Δείτε επίσης:  Έρχεται ο «Μεγάλος Αδερφός» σε ταμειακές και POS

Στην πρώτη της ανακοίνωση, την Πέμπτη, η κυρία Τσέρτου ανέφερε ότι «η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η γυναίκα δέχονταν απειλές κατά της ζωής της από τον αστυνομικό, ο οποίος έβλεπε το παιδί όποτε ήθελε, ενώ εκείνη «παρακαλούσε» για επικοινωνία.

Δείτε επίσης:  Η φωτογραφία της Ελλάδας που τράβηξε Ρώσος κοσμοναύτης από το διάστημα και η αναφορά στον τουριστικό παράδεισο

«Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της», αναφέρει η δικηγόρος και συμπληρώνει ότι μετά της καταγγελίες της 19χρονης, η γυναίκα βρήκε το θάρρος να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης κόρης της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη: «Τη βρήκαμε να κλαίει» – Η κατάθεση του αστυνομικού που είδε πρώτος την 19χρονη

Source

Μοιράσου το...