Δολοφονία Μόνικα Γκιους: «Δεν την σκότωσα εγώ» υποστήριξε στην απολογία του ο Ρουμάνος

Αρνείται ότι δολοφόνησε τη Μόνικα Γκιους ο 39χρονος Ρουμάνος 

Απολογήθηκε σήμερα ο 39χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για δολοφονία από πρόθεση της 42χρονης, πρώην συντρόφου του, Μόνικας Γκιους, η όποια είχε εξαφανιστεί τον Φεβρουάριο και βρέθηκε «τσιμενταρισμένη» στην αυλή του σπιτιού της, στην Άνω πόλη Κύαρισσιας την 1η Σεπτεμβρίου.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος Petre Georgescu αναφέρθηκε σε άτομα με τα οποία είχε συναναστροφή το θύμα μετά τον Ιανουάριο του 2021, ενώ σημείωσε πως η 42χρονη κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλης και συνευρισκόταν ερωτικά και με άλλους ομοεθνείς της.

Ο κατηγορούμενος θεωρεί τους μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του αναξιόπιστους και ότι διακατέχονται από μένος για αυτόν, όπως για παράδειγμα ο σύντροφός της πρώτης γυναίκας του που απεβίωσε από ιατρικό σφάλμα.

Δείτε επίσης:  Ηλιούπολη: «Δεν αποκλείω η 9χρονη κόρη του 39χρονου αστυνομικού να είδε σκηνές βιασμού»

Παράλληλα διευκρίνισε ότι είχε τσακωμούς με το θύμα αλλά υποστήριξε πως δεν την σκότωσε. Ο συνήγορος του κ. Βασίλης Νουλέζας σημείωσε ότι εσφαλμένα οι έρευνες για την υπόθεση αυτήν στρέφονται μόνον κατά του εντολέως του καθώς δεν συνδέεται με το έγκλημα πλην του γεγονότος ότι η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού του στο οποίο υπήρξε διάρρηξη.

Επιπλέον, ο κ. Νουλέζας ανέφερε πως όλα τα σε βάρος του στοιχεία τα έχει διαρρεύσει ο πρώην σύζυγος του θύματος που την κακοποιούσε.

Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως πολλές φορές η θανούσα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε κατάσταση οξείας μέθης και ότι ορισμένες φορές βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος από περαστικούς. Όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του το θύμα είχε εκδορές και οιδήματα που δεν προκάλεσε εκείνος και ότι λαθεμένα παρουσιάσθηκε σαν βίαιος δολοφόνος.

Δείτε επίσης:  Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, για ποια σχέση θα απαρνιόσουν την ελευθερία σου;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Τσουμάνης: Αυτοκτονία λένε από την ΕΛΑΣ – Έβαλε tire up στον λαιμό του και το έσφιξε

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Τροχαίο δυστύχημα στη Θηβών: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης

Source

Μοιράσου το...