Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα – Στοχοποιήθηκε για διαρροή ροζ βίντεο

Λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος στοχοποιήθηκε στα social media για διαρροή ροζ βίντεο, με αφορμή ρεπορτάζ που θέλουν κάποιον πανελίστα να κατηγορείται από επιχειρηματία πρώην σύντροφό του ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Την ώρα που η εκπομπή παρουσίαζε το ρεπορτάζ για τον πανελίστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στο στόχαστρο από χρήστες των social media.

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης:  Αποκάλυψη – βόμβα για το Μπάκιγχαμ: Ο Κάρολος «ανησυχούσε για το χρώμα» του μωρού της Μέγκαν και του Χάρι

«Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε…» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα.

Όπως είπε η Κατερίνα Καινούριου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανησυχούσε όλες αυτές τις μέρες για τη γιαγιά του, που είναι στο νοσοκομείο και δεν ήθελε να φτάσει στα αυτιά της κάτι τέτοιο.

Πηγή

Μοιράσου το...