Γωγώ Τσαμπά: Η απίστευτη αλλαγή της – ‘Εχασε 22 κιλά

Για την απώλεια 22 ολόκληρων κιλών αλλά και το θέμα που είχε με το αλκοόλ μίλησε ανοιχτά η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά. «Μου περίσσευαν περίπου 22 κιλά τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω άρα τα χάρισα κάπου αλλού» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λίτσα Γιαγκούση και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο αλλά και τον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή.

«Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω όπως έβλεπα τον εαυτό μου, το έκοψα. Είχα ένα καλό… δεν μου φαινόταν, πείραζε όμως εμένα» δήλωσε η Γωγώ Τσαμπά.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΑΡΙΤΗ

Όσον αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λίτσα Γιαγκούση και Μάκη Χριστοδουλόπουλο, υπογράμμισε: «Το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες, γιατί μόνοι μας θα μπούμε στην κόντρα, μόνοι μας θα τα ξαναβρούμε. Άρα μη δίνουμε τροφή να μας συζητάνε. Έχει τύχη με άνθρωπο να μην έχω ξαναδουλέψει και συναντηθήκαμε. Δεν μπορούσα να φύγω, θα κάνω τη δουλειά μου κανονικά».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον θάνατο του Χρήστο Κυριαζή λέγοντας «το μόνο που θα πάνω είναι ”καλό παράδεισο” και οι οικείοι του να τον θυμούνται».

Πηγή

Μοιράσου το...