Γιώργος Πατούλης: Αν η Μαρίνα τιμά το επίθετό μου δεν έχω κανένα θέμα

Την πρώτη εμφάνιση της πρώην συζύγου του Μαρίνας Πατούλη στο J2Us σχολίασε o Γιώργος Πατούλης, μιλώντας και για την επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της για την οριστικοποίηση το διαζυγίου τους. Ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε ακόμα στο γεγονός ότι η Μαρίνα Πατούλη έχει διατηρήσει το επίθετό του.

«Είναι αλήθεια ότι μια ζωή η οποία ήταν 35 ετών, έκλεισε ένας κύκλος, όμως είμαστε κοντά, για το παιδί μας, προφανώς πάμε στα παρακάτω» είπε ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα του «Super Κατερίνα» προσθέτοντας ότι
«Την είδα στο J2US και τη θαύμασα. Θεωρώ ότι άμα το τιμά το επίθετό μου, και είμαι σίγουρος για αυτό, δεν έχω κανένα θέμα».

Δείτε επίσης:  Θεοφανία Παπαθωμά: Σε ποιο σημείο θα έκανε αισθητική επέμβαση;

«Το διαζύγιο είναι παρελθόν»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισε αυτός ο κύκλος πολύ καλά. Το διαζύγιο είναι παρελθόν. Επειδή μοιράστηκα τις δύσκολες εμπειρίες όλο αυτό το διάστημα, ήθελα να μοιραστώ ότι κάνω επανεκκίνηση» δήλωσε από την πλευρά της η Μαρίνα Πατούλη.

«Έχω κρατήσει και το πατρικό αλλά και ως Πατούλη έχω ψηφιστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση οπότε για λόγους αναγνωρισιμότητας το έχω κρατήσει» είπε σχολιάζοντας τη διατήρηση του επιθέτου. «Ανήκω σε εμένα και στα όνειρά μου» πρόσθεσε.

Πηγή

Μοιράσου το...