ΒΕΝΙΔΗΣ | Ποδαρικό με Πορτο…Γαλλία

Ποδαρικό με Πορτο…Γαλλία


Καλημέρα και καλά κέρδη σε όλους!

Επιστροφή για την στήλη μετά το απαραίτητο καλοκαιρινό διάλειμμα. Σε ακομη ένα καλοκαίρι δυσκολο για την χώρα μας. Τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεκίνησαν και περιμένουμε και τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος Αυγούστου για να μπούμε ξανά σε “αγωνιστικούς ρυθμούς”.

Όσον αφορά τα προκριματικά του Champions League, του Europa League και του νεοσύστατου Conference League ακόμη δεν ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τους ομίλους, θα ασχοληθούμε εν καιρό.

Η στήλη θα υπάρχει ξανά σε καθημερινή σχεδόν βάση και τα πρωταθλήματα που θα ασχοληθούμε θα είναι κυρίως αυτά που μας απασχόλησαν και τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή κλασικά Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία και κάποια σημεία από πρωταθλήματα της ανατολικής Ευρώπης, Ρουμανία, Τσεχια & Πολωνία.

Την φετινή στοιχήματικη σεζόν θα ασχοληθούμε και με την άλλη άκρη του Ατλαντικού με πρωταθλήματα από την Λατινική Αμερική αλλά και με το NBA.

Δείτε επίσης:  Live streaming Σενεγάλη-Αίγυπτος

Δύο παιχνίδια σήμερα για την στήλη και παιχνίδι με τα γκολ σε Γαλλία και Πορτογαλία για …ποδαρικό. Στην Γαλλία θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με αντίπαλο την Λίλ και στην Πορτογαλία με το παιχνίδι της πρωταθλήτριας Σπόρτινγκ με αντίπαλο την Μπελενένσες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ… και γίνε μέλος της ομάδας το in2sports στο Facebook

Στις 22:00 στην Ligue 1 Σεντ Ετιέν-Λίλ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο ισοπαλίες την φετινή τους περιπέτεια στην Ligue 1 με αντιπάλους την Λοριάν (1-1) και την Λάνς (2-2) Η Λίλ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά φέτος. Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Λίλ ήρθε ισόπαλη 3-3 γλιτώνοντας το κάζο στο τέλος και αφού έμεινε με 10 η Μετς από το 56ο λεπτό. Την δεύτερη αγωνιστική όμως διασύρθηκε από την Νίς στην έδρα της με 4-0.

Δείτε επίσης:  Κορωνοϊός: Πόσο θα διαρκούν πλέον τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης

Εκτίμηση: Κακό ξεκίνημα για την πρωταθλήτρια Λίλ και πρέπει να αντιδράσει και να αλλάξει το κλίμα με το 4-0 στην έδρα της από την Νίς. Η Σεντ Ετιέν παρουσιάζεται πιο αλέγκρα φέτος και με εύκολο το γκολ προς το παρόν αλλά και με μεγάλα κενά αμυντικά. Λογικά η ανάγκη της Λίλ να αλλάξει το κλίμα θα ανοίξει το παιχνίδι.

Επιλογή στην αναμέτρηση το X2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.90

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

Στις 22:30 στην Πορτογαλία Σπόρτινγκ-Μπελενένσες.

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με 2/2 τις πρώτες αγωνιστικές με αντιπάλους τις Βιζέλα (3-0) και Μπράγκα με (2-1). Σοβαρή όπως τελείωσε το πρωτάθλημα ξεκίνησε και φέτος η Σπόρτινγκ και δηλώνει ήδη ότι θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή της πορεία και γιατί όχι και να κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Η Μπελενένσες δεν ξεκίνησε για ακόμη μια χρονιά καλά έχοντας ήδη 2/2 ήττες απέναντι σε Πόρτο (2-0) και Μαρίτιμο 1-2.

Δείτε επίσης:  Πλησιάζει σε συμφωνία με τον Μούτο ο Άρης

Εκτίμηση: Όπως παρουσιάστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια η Σπόρτινγκ δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Μπελενένσες και το εύρος του σκορ θα εξαρτηθεί απoκλειστικα από την διάθεση της.

Επιλογή στην αναμέτρηση το 1 & Under 3.5 σε απόδοση 1.80


Ποδαρικό με Πορτο…Γαλλία

COMBO BET (Προγνωστικά Στοιχήματος)

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Ποδαρικό με Πορτο…Γαλλία appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...