ΠΑΟΚ: Γκάζια Σαββίδη προς πάσα κατεύθυνση

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να απογοητεύει με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του στη Superleague και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με αφορμή τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του Δικέφαλου του βορρά και το γεγονός πως θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση στα πλέι οφ έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση σε όλους.

Παίκτες, προπονητής, διοίκηση τα άκουσαν από τον Σαββίδη, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο Ροστόφ και δεν έχει πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετούς μήνες. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας, αλλά και την παρουσία συγκεκριμένων παικτών που θεωρούνται πρωτοκλασάτοι, ενώ θεωρεί πως η απουσία του από την καθημερινότητα της ομάδας έχει χαλαρώσει ορισμένους μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δείτε επίσης:  Ετοιμάζει «βόμβα» με Κέιν η Γιουνάιτεντ

Από εκεί και πέρα η μπάλα τους πήρε όλους ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία σκοπεύει να τον ενημερώσει σήμερα ή αύριο για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα. «Ξυπνήστε, δεν καλά, πρέπει να καταλάβουν κάποιοι σε ποια ομάδα παίζουν», ήταν τα λόγια του Σαββίδη μιλώντας για την εικόνα των τελευταίων μηνών στον ΠΑΟΚ.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ακλόνητο πλέον φαβορί για τον τίτλο η Ομόνοια

The post ΠΑΟΚ: Γκάζια Σαββίδη προς πάσα κατεύθυνση appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...