ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυο Combo επιλογές στο CHL

Δυο Combo επιλογές στο CHL


 

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Πέρασε λίγος καιρός αλλά επιστρέφουμε ανανεωμένοι μέσα απο τις στήλες του in2sport.gr μία ιστοσελίδα καθαρά στοιχηματική πλέον, με αναλύσεις αγώνων, σημεία ημέρας και φυσικά τις σταθερές στήλες των tipsters.

Εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων αυτή που διανύουμε με αγώνες σε Champions League, Conference League και Europa League. Μεγάλα παιχνίδια και σήμερα για την 2η αγωνιστική του Champions League με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό ανάμεσα στην Τσέλσι και την Γιουβέντους στο Λονδίνο.

Ένα άλλο παιχνίδι που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και την Βιγιαρεάλ. Και οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά την φετινή διοργάνωση και θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις.

Δυάδα κλασσικά για την στήλη με δύο Combo Bet σήμερα απο το Champions League. Το πρώτο παιχνίδι και το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά την γνώμη μου είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ και το δεύτερο το Σάλτσμπουργκ-Λίλ στην Αυστρία.

Δείτε επίσης:  Ο Φουρνιέ έκανε το χειρότερο ντεμπούτο όλων των εποχών (video)

 

22:00 | ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ έρχεται απο δύο άσχημα αποτελέσματα με Σαουθάμπτον στην Premier League και με αντίπαλο την Γουέστ Χάμ για το EFL Cup. Ηττήθηκε και στα δύο με 1-0 και στο τελευταίο με την Σαουθάμπτον ο Μπρούνο Φέρνάντεζ έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις και την την ευκαιρία να πάρουν οι “Κόκκινοι Διάβολοι” έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Στην βαθμολογία πάρα την ήττα βρίσκονται αρκετά ψηλά με 13 βαθμούς στην 4η θέση.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Βιγιαρεάλ την πρώτη αγωνιστική του Champions League ήρθε ισόπαλη με αντίπαλο την Αταλάντα στην έδρα της με 2-2 σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες και ο βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται δίκαιος. Στην LaLiga η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρίσκεται στην 11η θέση με 5 ισοπαλίες και μία νίκη, αρκετά άσχημο ξεκίνημα για την δυναμική και το ταλέντο της.

Δείτε επίσης:  Euroleague: Ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι τουλάχιστον στα χαρτιά το παιχνίδι με τις δύο ομάδες χωρίς περιθώρια για απώλεια άλλων βαθμών και προερχόμενες απο άσχημα αποτελέσματα. Ο χαμένος ακόμη δεν χάνεται αν και μιλάμε για έναν πολύ δύσκολο όμιλο, αλλά από την άλλη και ισοπαλία δεν δείχνει να τις βολεύει ιδιαίτερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

1X & G/G (2.05)

 

Δες εδώ όλα τα σημερινά ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ
22:00 | ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΙΛ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Οι Αυστριακοί την 1η αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι έκτος έδρας με την Σεβίλλη με 1-1 σε ένα ουσιαστικά μοιρασμένο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Στην Αυστριακή Bundesliga για ακόμη μια χρονιά ξεκίνησαν πολύ καλά με 9 συνεχόμενες νίκες και αήττητοι με 27 βαθμούς βρίσκονται μόνοι πρώτοι.

ΛΙΛ

Οι περσινοί πρωταθλητές έμειναν στο μηδέν και πήραν έναν βαθμό στην 1η αγωνιστική του φετινού Champions League απέναντι στην Βόλσφμπουργκ στην έδρα τους. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που τους ακυρώθηκε γκολ, πέναλτι και οι Γερμανοί έπαιζαν με 10 απο το 62ο λεπτό. Στην Ligue 1 δεν ξεκίνησαν καλά και βρίσκονται στην 9η θέση μετά απο 8 αγωνιστικές με 11 βαθμούς.

Δείτε επίσης:  Αμφίβολοι για το ματς με την Ελλάδα Ράμος και Γκαγιά

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δύσκολο παιχνίδι για τους Γάλλους και την αμυντική τους γραμμή απέναντι σε μία παραδοσιακά “μηχανή παραγωγής” γκολ. Οι Αυστριακοί θα προσπαθήσουν να πιέσουν απο την αρχή και να ανοίξουν τον ρυθμό και το σκορ κάτι που οι Λίλ δύσκολα θα μπορέσει να ακολουθήσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

1Χ & OVER 1.5 (1.65)

 


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

The post ΒΕΝΙΔΗΣ | Δυο Combo επιλογές στο CHL appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...