ΑΕΚ: Ταξίδι στο εξωτερικό για Κουχάρσκι και Κονέ – Τα δεδομένα για τις μεταγραφές

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει την ΑΕΚ να βρίσκεται κοντά στις πρώτες της κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με τους Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και Παναγιώτη Κονέ να κάνουν ταξίδι στο εξωτερικό.

Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει προχωρήσει ακόμα στην πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, η Ένωση δείχνει πως κινείται σε πολλά επίπεδα και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Μάλιστα, οι Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ ταξίδεψαν το προηγούμενο διάστημα στο εξωτερικό, έχοντας ως στόχο να έχουν επαφές με ποδοσφαιριστές που εμφανίζονται στη λίστα της ομάδας.

Οι δύο άνδρες είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους Στάθη Ταυλαρίδη και Φανούρη Γουνδουλάκη, που έχουν «τσεκάρει» πολλούς παίκτες για τον «Δικέφαλο», ενώ άμεσα, ίσως και τη Δευτέρα (20/06) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και με τον Ματίας Αλμέιδα, ούτως ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Δείτε επίσης:  ΑΕΚ: Ο φορ που έχει ξεχωρίσει ο Κουχάρσκι - Εξελίξεις στα μεταγραφικά (video)

Ο νέος κόουτς της ομάδας έχει ζητήσει ενίσχυση στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή, όπως και κάποιες προσθήκες στα άκρα της επίθεσης και τη γραμμή κρούσης. Επιθυμία του είναι να κλείσουν κάποια από τα κενά εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ, προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα.

Πηγή

Μοιράσου το...