ΠΑΟΚ: Τα τυπικά για Κάργα – «Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Μεταγραφικός «οργασμός» στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Γιάννη Κάργα, ενώ σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ιδιαίτερα δυναμικά συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά, σήμερα ο Τιάγκο Ντάντας αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα ανακοινωθεί η απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα δυο προσθηκών. Συγκεκριμένα μόνο τα τυπικά απομένουν  προκειμένου ο Γιάννης Κάργας να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» βρίσκονται σε επαφή με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν αποκλείεται μέσα στη μέρα οι εξελίξεις να οριστικοποιήσουν το θέμα και να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.

Δείτε επίσης:  UEFA: Απαγορεύει και τα μπάνερ στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Τέλος, σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την Γκόριτσα, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν που είχε συμφωνήσει με τον Άγιαξ.

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του προχώρησε στη μεταγραφή του, «κλείνοντας» έτσι και το κενό που άφησε κενή η αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Πηγή

Μοιράσου το...