ΑΕΚ: Σχεδιάζει την επόμενη μέρα – Συσκέψεις για μεταγραφές και όχι μόνο

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις για τη βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ για μια ακόμη χρονιά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πριν τα Χριστούγεννα. Ο προβληματισμός είναι έντονος, αλλά φέτος υπάρχει απόφαση για στήριξη στο πλάνο και στον προπονητή.

Γι’ αυτό, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενεργοποιήθηκε πρόωρα η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργύρη Γιαννίκη, για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024.

Από το βράδυ της Δευτέρας, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ συνεργάζονται προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα.

Δείτε επίσης:  ΑΕΚ προς οπαδούς: «Μην πάτε Αγρίνιο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το ματς με Ιωνικό στην Opap Arena»

Η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη, μιας και ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της ομάδας για το 2021 με το ματς Κυπέλλου την Πέμπτη, αλλά η εντός έδρας ήττα έβαλε νέα δεδομένα.

Στην ΑΕΚ κάνουν τον μίνι απολογισμό τους για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στο τι πήγε στραβά και βρίσκεται στο -11, τη δουλειά που πρέπει να κάνει ο Γιαννίκης, αλλά και το πώς θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Αν και το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν διαψεύσεις για μεταγραφικούς στόχους, στην ΑΕΚ εδώ και καιρό εξετάζουν παίκτες για τη μεσαία γραμμή, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Δείτε επίσης:  Live Chat Βόλος-Ιωνικός 1-0 (Ημίχρονο)

Η απόκτηση ενός χαφ κρίνεται αναγκαία, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα γίνουν άλλες κινήσεις. Παράλληλα, θέμα αποτελεί και οι παίκτες που βρίσκονται εκτός πλάνων και πρέπει να βρουν ομάδα.

Πηγή

Μοιράσου το...