Άρης-Καστρίτης: «Η ομάδα έχει δείξει την ταυτότητά της, αναμένουμε νέα από τον Κέλι»

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την επιστροφή του Κέλι

Απολογισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του Τζέιμς Κέλι, ενώ μίλησε και για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Στην αρχική του τοποθέτησης του ο προπονητής του Άρη είπε: «Καλή δύναμη στην οικογένεια του Άλκη, ο Θεός να τους δώσει δύναμη να τον θυμούνται. Να μην ξαναβρεθεί κανένας γονέας σε αυτή την δύσκολη κατάσταση».

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Γιάννης Καστρίτης, τόνισε: «Η ομάδα έχει δείξει την ταυτότητα της, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Στεναχωριόμαστε όταν ο Σχίζας είναι έτοιμος αν επιστρέψει και ξαφνικά θα χάσει σχεδόν όλη την χρονιά, να επιστρέφει ο Σιδηροηλίας και μετά να χτυπάει ξανά, ο Πουλιανίτης να μένει εκτός, έγινε ότι έγινε και με τον Κέλι. Δεν είναι εύκολο να προπονείσαι με 6-7 άτομα, τα παιδιά είναι εδώ και πάλεψαν και πάλι ως το τέλος».

Δείτε επίσης:  Basket League: «Χρωστούμενο» ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊός

Για τον Κέλι επισήμανε: «Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε το παραμικρό. Μας είπε μακάρι να επιστρέψει πίσω όσο γίνεται γρηγορότερα αλλά πρέπει να φύγει για τις Η.Π.Α. Αυτά ήταν τα λόγια του και περιμένουμε τα νέα από τον ίδιο» και συμπλήρωσε όσον αφορά τα προβλήματα ενόψει Ιωνικού: «Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την δουλειά μας, να βρούμε τον τρόπο πάση θυσία να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα μας, που είναι εξαιρετικά κρίσιμος κόντρα στον Ιωνικό».

Πηγή

Μοιράσου το...