Άνοιξε τις βαλίτσες της μετά από ταξίδι και τα δώρα των 3.000 δολαρίων είχαν γίνει… τροφή για σκύλους

Πολλά ευτράπελα έχουν συμβεί με αποσκευές σε αεροδρόμια ενώ δεκάδες είναι οι ιστορίες που δημοσιεύονται στο ίντερνετ και στα σόσιαλ μίντια με ταξιδιώτες να μοιράζονται λάθος βαλίτσες που πήραν κατά λάθος στην αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο.

Επιστρέφοντας στο σπίτι από ένα πρόσφατο ταξίδι στην Ευρώπη, μια γυναίκα από το Νιου Χάμσαϊρ είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια όταν ανακάλυψε ότι όλα τα ακριβά δώρα που είχε αγοράσει είχαν αντικατασταθεί από μια μια ποικιλία… σκουπιδιών, συμπεριλαμβανομένης και τροφής για σκύλους.

Ενώ βρισκόταν στην Ιταλία και τη Γαλλία αυτές τις γιορτές, η Τζίνα Σέλντον έκανε όλες τις χριστουγεννιάτικες αγορές της, φορτώνοντας τις αποσκευές της με πολυτελή δώρα αξίας άνω των 3.000 δολαρίων για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε επίσης:  Ο Άλεξ Τζόουνς θα πληρώσει 5,6 εκατ. δολ. για τη θεωρία συνωμοσίας του Σάντι Χουκ

Αντί για δώρα σκυλοτροφή, ένα βρώμικο μπλουζάκι και αφρό ξυρίσματος

«Είχα αγοράσει αυτά τα πολύ χαριτωμένα δερμάτινα πορτοφόλια για να τα δώσω σε διάφορες οικογένειες και φίλους», είπε η Sheldon στον τηλεοπτικό σταθμό WMUR του New Hampshire για μερικά από τα ακριβά δώρα που αγόρασε κατά τη διάρκεια των 11 ημερών της στην Ιταλία και της ενδιάμεσης στάσης στο Παρίσι. «Υπήρχε ένα δερμάτινο μπουφάν που είχα αγοράσει για την 16χρονη κόρη μου.»

Όμως, τρομοκρατήθηκε όταν άνοιξε τη βαλίτσα με τα δώρα και διαπίστωσε ότι η χριστουγεννιάτικη γενναιοδωρία της «αντικαταστάθηκε με σκυλοτροφή, ένα παλιό μπλουζάκι [και] ένα μπουκάλι με αφρό ξυρίσματος».

Δείτε επίσης:  ΗΠΑ: Οι μισοί Ρεπουμπλικανοί πιστεύουν ότι την εισβολή στο Καπιτώλιο οργάνωσαν αριστεροί

Η Sheldon πιστεύει ότι η «ανταλλαγή» έγινε στον χώρο αποσκευών στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού κατά την πτήση της επιστροφής, την οποία έκανε κράτηση μέσω της Delta Airlines, αλλά τη διαχειριζόταν η Air France.

«Ζητούμε συγγνώμη για την εμπειρία αυτού του πελάτη μετά την πτήση 334 της Air France», δήλωσε η Delta Airlines στο WMUR σε δήλωσή της.

Τουλάχιστον όλα τα σκυλιά στην οικογένειά της θα εκτιμήσουν το νέο περιεχόμενο της βαλίτσας.

Πηγή

Μοιράσου το...