Ο Άστον Κούτσερ στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης για καλό σκοπό

«Κάθε κίνηση που κάνουμε έχει σχέση με τη δημιουργία κλιμακούμενων αποτελεσμάτων που βοηθούν τα παιδιά να ζήσουν όπου μπορούν να είναι απλά παιδιά», λέει ο ηθοποιός.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προπόνησή του ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) για να λάβει μέρος στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης TCS 2022, τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Η μεγαλύτερη αλλαγή σωματικά ήταν η μεταφορά της μυϊκής μάζας από το πάνω μέρος στο κάτω μέρος του σώματος. Έχω χάσει περίπου 5,5 κιλά», δήλωσε ο Κούτσερ στο ET, σημειώνοντας ότι «η σύζυγός μου [Μίλα Κούνις (Mila Kunis)] είναι εξαιρετικά υποστηρικτική».

Ο ηθοποιός μοιράζεται επίσης ότι αυτό που έχει μάθει για τον εαυτό του μέχρι στιγμής από την όλη διαδικασία, η οποία απαιτεί μήνες αφοσίωσης είναι ότι «το να περιβάλλω τον εαυτό μου με ένα σύστημα υποστήριξης κάνει τα δύσκολα πολύ πιο εύκολα. Το να ορίζεις έναν ρυθμό που μπορείς να διατηρήσεις δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να εργάζεσαι όσο πιο σκληρά μπορείς».

Δείτε επίσης:  Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν: Δεν τους κάλεσαν στη γιορτή πριν τις διακοπές της Βασίλισσας στο Balmoral

Οι αποκαλύψεις έρχονται καθώς ο Κούτσερ λανσάρει μια ολοκαίνουργια σειρά 16 ψηφιακών συνεντεύξεων.

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, ο Κούτσερ συμμετέχει στον μαραθώνιο για να ευαισθητοποιήσει και να συγκεντρώσει χρήματα για τον «Thorn», ο οποίος γιορτάζει το 10ο έτος κατασκευής τεχνολογίας για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και την εξάλειψη του υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από το διαδίκτυο.

«Κάθε κίνηση που κάνουμε έχει σχέση με τη δημιουργία κλιμακούμενων αποτελεσμάτων που βοηθούν τα παιδιά να ζήσουν όπου μπορούν να είναι απλά παιδιά», λέει ο ηθοποιός.

Ο Thorn: Digital Defenders of Children, παλαιότερα γνωστός ως DNA Foundation, είναι ένας διεθνής οργανισμός κατά της εμπορίας ανθρώπων και εργάζεται για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των παιδιών. Ιδρύθηκε από την Ντέμι Μουρ και τον Άστον Κούτσερ.

Δείτε επίσης:  Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Γιορτάζοντας τα 70 χρόνια της, με ωριμότητα και σεβασμό στις ρίζες της

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email