Άλεκ Μπάλντουιν: Ο εκρηκτικός χαρακτήρας και οι… συλλήψεις

Ο Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) είναι το πρόσωπο της ημέρας σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης σήμερα, για έναν λόγο που ο ίδιος σίγουρα δεν θα επιθυμούσε. Το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Rust σόκαρε πολύ κόσμο, αλλά και τον ίδιο τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος καταγράφηκε συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια.

Το όπλο από τα γυρίσματα της ταινίας που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας κατά λάθος την 42χρονη Halyna Hutchins, διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης Joel Souza, 48 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της παραγωγής που επικαλείται το The Hollywood Reporter, πρόκειται για «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΪΤΙΔΟΥ

Άλεκ Μπάλντουιν: Όταν ο ηθοποιός έχανε την ψυχραιμία του

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα υποδυόταν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Saturday Night Live και πρωταγωνιστούσε στην κωμωδία του δικτύου NBC «30 Rock». Ο Μπάλντουιν έχει κερδίσει πολλά βραβεία Emmy και Χρυσές Σφαίρες και έχει υπάρξει υποψήφιος για Όσκαρ και για βραβείοTony.

Όπως σημειώνει το CNBC, ο Μπάλντουιν είναι γνωστό ότι χάνει συχνά την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσει σε περιστατικά που έχουν οδηγήσει στη σύλληψή του.

Το 2019, δήλωσε ένοχος ενώπιον του δικαστηρίου στην κατηγορία της παρενόχλησης ενός άλλου ατόμου μετά από καβγά στον οποίο ενεπλάκη για μια θέση πάρκινγκ στο Μανχάταν τον Νοέμβριο του 2018. Μάλιστα, συμφώνησε να παρακολουθήσει σεμινάρια διαχείρισης θυμού.

Δείτε επίσης:  Σακίλ O’ Νιλ: Ο βασιλιάς των franchise με 155 μπεργκεράδικα, 40 γυμναστήρια και περιουσία 400 εκατομμυρίων δολαρίων!
Ο Άλεκ Μπάλντουιν το 2018 μετά τη σύλληψή του

Είχε προηγηθεί η σύλληψή του επειδή κυκλοφορούσε με το ποδήλατό του στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη αλλά και για την αντίδρασή του απέναντι στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον σταμάτησαν στον δρόμο.
Ο Μπάλντουιν είχε επίσης αθωωθεί για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν όταν κατηγορήθηκε ότι γρονθοκόπησε έναν φωτογράφο στην Καλιφόρνια το 1995, με αποτέλεσμα να του σπάσει τη μύτη.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με τη Hilaria Baldwin και έχουν μαζί 6 παιδιά. Έχει ακόμη μία κόρη, την οποία τη λένε Ireland, από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Κιμ Μπάσιντζερ (Kim Basinger).

Πηγή

Μοιράσου το...