Μαρία Μπακοδήμου: Κάτι γίνεται με τους άντρες, πρέπει να πάνε ένας ένας σε ψυχολόγο

Το ξέσπασμα της Μαρίας Μπακοδήμου προκάλεσαν όλα τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με το κίνημα #metoo, τις γυναικοκτονίες, αλλά και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν, ανεβάζει ο άλλος βίντεο και φωτογραφίες για να δείξει ότι είναι ο γα…ω.

Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Αυτό που κάνεις μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Με αφορμή το γεγονός με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μίλησα στους γιους μου.

Όταν η γυναίκα χαίρεται το σεξ είναι κακής ποιότητας, ενώ για τον άντρα… αριστείο». είπε η παρουσιάστρια στην πρωίνη εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι.

Δείτε επίσης:  H Julia Roberts φόρεσε ένα φόρεμα με το πρόσωπο του George Clooney και έγινε viral

«Δεν το δέχομαι αυτό»

Την αντίδραση του Νίκου Συρίγου προκάλεσαν οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου, με το μέλος της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου να εμφανίζεται ενοχλημένος με την ατάκα ότι όλοι οι άνδρες πρέπει να πάνε σε ψυχολόγο.

«Επειδή η γενίκευση είναι η μεγαλύτερη μορφή φασισμού, το ότι πρέπει να πάμε όλοι οι άντρες σε ψυχολόγο, δεν είναι θέμα αντρών και γυναικών. Δεν είναι όλοι οι άντρες γουρούνια, μην το γενικεύουμε. Είναι εγκληματικό να το γενικεύουμε, δεν είναι μια μάχη μεταξύ αντρών και γυναικών.

Είπε ότι όλοι οι άντρες πρέπει να πάτε σε ένα ψυχολόγο. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό, δεν μπορώ να το δεχτώ. Να προσέχουμε όσοι έχουμε δημόσιο λόγο», είπε αρχικά και συνέχισε:

Δείτε επίσης:  Γρηγόρης Αναστασιάδης – Αγγελική Ηλιάδη: «Είναι η αιτία που ήρθα στην Αθήνα» – «Η σχέση μας είναι στην αρχή»

«Και οι άντρες έχουμε τις ευαισθησίες. Υπάρχουν άντρες που προστατεύουν τις γυναίκες, προστατεύουν τους αδύναμους αυτής της πλάσης. Μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, είναι εγκληματικό από κάθε άποψη».

Πηγή

Μοιράσου το...