Εγκρίθηκε η μετονομασία της οδού Γαζή σε «Άλκη Καμπανού»

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, ενέκρινε να ονομαστεί η οδός Γαζή σε «Άλκη Καμπανού», στη μνήμη του δολοφονημένου 19χρονου φίλου του Άρη.

Πριν περίπου ένα χρόνου, την 1η Φεβρουαρίου 2022, ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε. Ο 19χρονος φοιτητής «πλήρωσε» την φίλαθλη προτίμησή του και δυστυχώς τα κίνητρα της δολοφονίας του στην περιοχή του Χαριλάου, ήταν οπαδικά.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, αποφάσισε να μετονομαστεί η οδός Γαζή σε Άλκη Καμπανού. Εγκρίνοντας ουσιαστικά το αίτημα που είχε κατατεθεί απ’ τον Α.Σ. Άρης, μέσω επιστολής προς τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Άμεσα συνεδρίασε η Επιτροπή Ονοματοθεσίας – Μετονομασίας οδών, πλατειών ή συνοικιών του κεντρικού δήμου που το ενέκρινε και όλο αυτό το διάστημα ο φάκελος βρισκόταν στα «χέρια» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Τις επόμενες ώρες η απόφαση θα αποσταλεί καθαρογραμμένη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ώστε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.

Δείτε επίσης:  Κωπηλασία: Στα Ιωάννινα οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, Ντούσκος και αδερφές Κυρίδου

Παράλληλα, στο αίτημα των «κιτρινόμαυρων» συμπεριλαμβανόταν και η τοποθέτηση αναθηματικής πλάκας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

Πηγή

Μοιράσου το...