Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Έλβις

Εκτάκτως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη ενώ βρισκόταν σπίτι της. Η 54χρονη τραγουδίστρια και κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ υποβλήθηκε σε ΚΑΡΠΑ στην κατοικία της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια από διασώστες, οι οποίοι αφού συνήλθε τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail «κάποιος χορήγησε της χορήγησε επινεφρίνη τουλάχιστον μία φορά για να τη βοηθήσει να ανακτήσει τον σφυγμό της». Παραμένει αδιευκρίνιστο σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την ώρα.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε ο θρυλικός τραγουδιστής, Έλβις Πρίσλεϊ με τη σύζυγό του, Πρισίλα. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς. Εκείνη και η μητέρα της ήταν εκεί για να δουν τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει βραβείο για την ερμηνεία του στον ρόλο του Έλβις Πρίσλεϋ στην ταινία «Elvis».

Δείτε επίσης:  Βρετανία: Η κυβέρνηση αρνείται να ανοίξει τις πύλες της για όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες

Η 54χρονη απέκτησε 4 παιδιά και διαχειριζόταν την προσοδοφόρα «Elvis Presley Enterprises» μέχρι το 2005, όταν αποφάσισε τελικά να πουλήσει όλη την επιχείρηση. Τον Ιούλιο του 2020, ο γιος της, Μπέντζαμιν, αυτοπυροβολήθηκε στην έπαυλη της οικογένειάς του σε ηλικία 27 ετών, μετά από καυγά με τη φίλη του. Η Πρίσλεϊ είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η αυτοκτονία του γιου της «κατέστρεψε τη ζωή της και δεν το ξεπέρασε ποτέ».

Η Λίζα Μαρί εξακολουθεί να είναι η ιδιοκτήτρια του «Graceland», του φημισμένου κτήματος του Έλβις στο Μέμφις και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα της.

Πηγή

Μοιράσου το...