rosides-camgirls-montela

Ρωσίδες camgirls μιλάνε για την δουλειά τους

Τι εξομολογείτε για την δουλειά της Ρωσίδα ΤΟΠ μοντέλο σε webcam;

To άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Lenta.ru

Η βιομηχανία της ενήλικης διασκέδασης πέρασε σε νέο επίπεδο με την ανακάλυψη των webcam. Τώρα εκατομμύρια κοπέλες από όλο τον κόσμο έχουν την δυνατότητα να δείξουν το κορμί τους σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες και να πληρωθούν. Έτσι δημιουργήθηκε τεράστιος αριθμός πορνοστάρ από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους οι οποίες μεταδίδουν ζωντανό θέαμα μέσω μιας κάμερας σε όσους το αναζητούν και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν την υπηρεσία. Το σεξ chat επιτρέπει την διαδραστικότητα αφού ο πελάτης έχει την δυνατότητα συνομιλίας με το μοντέλο σε πραγματικό χρόνο. Έτσι ο εθισμός είναι στον μέγιστο βαθμό και τα λεπτά τρέχουν χρεώνοντας το πορτοφόλι του.

ρωσίδες camgirls μοντέλα
Φωτογραφία: Diomedia

Free chat camgirls

Όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες που διαφημίζουν webcam sex show προβάλλουν το Free chat το οποίο σημαίνει ότι είσαι ελεύθερος να δεις και να μιλήσεις στο μοντέλο δωρεάν όμως όλες οι άλλες υπηρεσίες έχουν τιμή κόστους. Κάποια σαιτ επιτρέπουν να δεις σύντομα βιντεάκια μερικών δευτερολέπτων ώστε να πάρεις μια πρώτη γνώμη για το τι προσφέρει η κοπέλα και αν σου αρέσει να της ζητήσεις prive chat.

Δείτε επίσης:  10 καλά κρυμμένα μυστικά του Google Search

Liliya Ray 24 ετών – 45,1Κ ακόλουθους στο Instagram

Liliya Ray

Πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ακόμη και όταν δεν έχουμε διάθεση

λέει η όμορφη Λίλια. Για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο σαιτ χρειάζεται να δώσεις προσωπικά σου στοιχεία και φωτογραφίες τα οποία επιβεβαιώνουν την ηλικία σου. Μετά πρέπει να αγοράσεις ποιοτική κάμερα με καθαρό ήχο και να διαμορφώσεις ένα δωμάτιο, συνήθως την κρεβατοκάμαρα όπου θα προσφέρεις το ερωτικό σόου. Είναι εξαιρετικής σημασίας η ποιότητα του τεχνικού εξοπλισμού και η αισθητική διαμόρφωση του δωματίου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και ακριβότερη αφού ναι μεν εσύ είσαι το κεντρικό πρόσωπο που “πουλάει” όμως ο ήχος, η εικόνα και ο χώρος επίσης πουλάνε. Δεν υπάρχει περίπτωση η κοπέλα μοντέλο με κακή ποιότητα τεχνικού εξοπλισμού και κακό διαρρυθμισμένο χώρο να εμφανιστεί στης TOP θέσεις του webcam σαιτ. Ο δικός της εξοπλισμός κοστίζει γύρω στα 2000 ευρώ.

Δείτε επίσης:  Ιταλία: Ο «σούπερ Μάριο» καλύτερος πολιτικός της χρονιάς

Πόσα χρήματα κερδίζουν τα TOP webcam μοντέλα;

Για έξι μήνες σκληρής δουλειάς μπροστά στην κάμερα έχω βγάλει λεφτά για να αγοράσω ένα διαμέρισμα στην Μόσχα, και ένα αυτοκίνητο μεσαίου κυβισμού. Στους 12 μήνες είχα καταφέρει να συγκεντρώσω το απαραίτητο κεφάλαιο για να ανοίξω δική μου επιχείρηση με κοπέλες.

Φαίνεται ότι το ερωτικό chat πληρώνει εξαιρετικά καλά τα πολύ όμορφα μοντέλα τα οποία με σκληρή εργασία μπροστά στην κάμερα γδύνονται έναντι αμοιβής. Η ιστοσελίδα κρατά το 50% των μικτών αποδοχών της κοπέλας και πληρώνει στο τέλος κάθε μήνα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η Λίλια προτιμά να έχει πελάτες κυρίως από της Ρωσία όμως λόγω τον πολύ καλών αγγλικών της δεν έχει πρόβλημα γλώσσας και με όσους την ομιλούν. Μερικοί νομίζουν ότι επειδή πρόκειται κυρίως για στριπτίζ σόου οι κοπέλες δεν έχουν και πολλά να πούνε με τους πελάτες όμως κάνουν μεγάλο λάθος. Δεν είναι μόνο το “βλέπεις” και δεν αγγίζεις. Με τους καλύτερους μου πελάτες μιλάμε για συνηθισμένα θέματα και συζητήσεις με την συνοδεία λιγότερων ρούχων από εμένα. Η όλη κατάσταση μοιάζει όπως σε μια φιλική παρέα με μόνη διαφορά ότι το φλερτ εδώ κοστίζει.

Εμείς κάνουμε τους άνδρες ευτυχισμένους

Οι υπηρεσίες webcam στην Ρωσία είναι σχετικά νέα βιομηχανία η οποία όμως εξελίσσετε με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς. Υπάρχουν χιλιάδες νέες κοπέλες οι οποίες θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά, προσερχόμενοι κυρίως από τα πολύ καλά λεφτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα καλά λεφτά τα κερδίζουν τα ΤΟΠ μοντέλα όπως εγώ ενώ το 80% τον υπόλοιπον κοριτσιών αρκείτε σε ένα καλό μεροκάματο. Άλλωστε η κάθε κοπέλα κάνει της επιλογές της και φέρει την ευθύνη των πράξεων της. Αν είναι όντως καλή στην δουλειά της η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει όριο κέρδους. Το όριο τον χρημάτων που μπορεί να κερδίσει όποιος είναι πολύ καλός σε αυτό το επάγγελμα είναι ο ουρανός. Το σεξ chat πουλάει πολύ καλά.

Δείτε επίσης:  Τουρκία: Ο Ερντογάν κατηγορεί την ΕΕ ότι αγνόησε τις προσπάθειες για βελτίωση των σχέσεων

 

Μοιράσου το...