Plan Rental Car, το προνόμιο να μπορείς πάντα να επιλέγεις!

Όλοι έχουμε ευχηθεί πολλές φορές να μπορούσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε αβίαστα, ό,τι επιθυμούμε, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη κριτήρια όπως το υψηλό κόστος, ή να έχουμε δεύτερες σκέψεις που μας κρατάνε πίσω.

Δυνατότητα επιλογών στο αγαπημένο μας σπίτι, στο ιδανικό μέρος για τις διακοπές μας, στην ιδανική δουλειά αλλά και στο αυτοκίνητο των ονείρων μας. Το τελευταίο μπορεί να είναι από ένα μικρό και ευέλικτο όχημα, για τις γρήγορες μετακινήσεις μας στην πόλη, μέχρι και ένα όχημα πιο πολυτελές, που επιθυμήσαμε κάποτε πολύ. Στην ανθρώπινη αυτή ανάγκη για δυνατότητα επιλογής, έρχεται να επενδύσει η Plan Rental Car με τα πλεονεκτήματα της.

Είτε επιθυμείς ένα ευρύχωρο εσωτερικό με διαθεσιμότητα και για παιδιά, είτε απλά ένα ευέλικτο πόλης, η Plan Rental Car σου προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής οχήματος, με διάρκεια από ένα μήνα έως και όσο εσύ επιλέξεις. Η απόφαση του οχήματος γίνεται μέσα από έναν τεράστιο στόλο οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, με μέσο όρο ηλικίας τα 2 έτη. Το δίκτυο εξυπηρέτησης ενοικίασης αυτοκινήτου σου παρέχει παράλληλα και την «Υπηρεσία Delivery» η οποία σου παραδίδει το όχημα είτε στον εργασιακό σου χώρο, είτε στην κατοικία σου εξυπηρετώντας τις μεγαλύτερες περιοχές της πόλης.

Δείτε επίσης:  Ζαχλωρού Καλαβρύτων: Ένας ονειρικός ξενώνας με πέτρινες μεζονέτες μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο

Το προνόμιο της μηνιαίας ενοικίασης εκτός του ότι είναι συνώνυμο με τη γκάμα των επιλογών από μόνο του, παράλληλα σου προσφέρει και επιπλέον πλεονεκτήματα. Αυτό που σίγουρα πρέπει να γνωρίζεις για το αγαπημένο σου όχημα, είναι το πόσο άμεσα θα είναι διαθέσιμο στα χέρια σου, απ’ τη στιγμή που το διαλέξεις. Στην Plan Rental Car έχεις την πολυτέλεια, να το παραλάβεις μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή της κράτηση σου, κρατώντας το όσο επιθυμείς. Στην περίπτωση, που μετά τον ένα μήνα αλλάξεις γνώμη, αποζητώντας κάποιο άλλο όχημα, ακόμη και μεγαλύτερης κατηγορίας, έχεις τη δυνατότητα να το αναβαθμίσεις, καταβάλλοντας απλά τη διαφορά.

Δείτε επίσης:  Κοντινές εκδρομές για μπάνιο: Σας προτείνουμε 3 υπέροχες παραλίες στην όμορφη Αργολίδα!

Όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι, για να μη σε κουράσει η διαρκής γραφειοκρατία, στην Plan Rental Car δεν χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλες προκαταβολές και εγγυήσεις. Πληρώνεις μόνο μια φορά την ελάχιστη εγγύηση για την έναρξη της ενοικίασης, και το κόστος ξεκινά από 250€ μέχρι 500€ ανάλογα και την κατηγορία του αυτοκινήτου που έχεις επιλέξει. Επιπλέον, απολαμβάνεις προνόμια όπως τα δωρεάν τέλη κυκλοφορίας, και τη συντήρηση του οχήματος η οποία συμπεριλαμβάνεται.

Η Plan Rental Car συνεχίζοντας να έχει στο επίκεντρο της, τη δική σου ευελιξία φροντίζει να εξοπλίζει όλα τα οχήματα της, με 2500 χιλιόμετρα μηνιαίως, ώστε να μην σε περιορίσει πουθενά. Για τις περιπτώσεις απροόπτων που ενδεχομένως να υπάρξουν, όλα τα οχήματα της Plan Rental Car έχουν μεικτή ασφάλεια και ασφάλεια κλοπής με χαμηλές απαλλαγές, αν αφορά ζημιές και ολική κλοπή. Παράλληλα, σου δίνει το προνόμιο της δωρεάν φροντίδας για το όχημα σου και της 24ωρης οδικής βοήθειας με κάλυψη σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε επίσης:  Ryanair – προσφορά express: Ταξίδια στο εξωτερικό από €24,99 με επιστροφή!

Προτεραιότητα της Plan Rental Car είναι να σου προσφέρει υψηλής ποιότητας οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον με υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η επιλογή είναι δική σου.

The post Plan Rental Car, το προνόμιο να μπορείς πάντα να επιλέγεις! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...