Η αρχή έχει γίνει από χθες καθότι η σειρά ακολουθεί το… πνεύμα της εποχής που μυρίζει Χριστούγεννα. Στο αποψινό επεισόδιο, πέρα από τους συνήθεις υπόπτους που αποτελούν τα τέσσερα ζευγάρια, συμμετέχουν τέσσερις ακόμη ειδικοί προσκεκλημένοι.

Η Αγνή Χιώτη, η Ελευθερία Μπενοβία, ο Βαγγέλης Χατζηνικολάου, και η Ισμήνη Κυρίτση έρχονται για να ανανεώσουν ακόμη περισσότερο την παρέα που φέτος εμπλουτίστηκε από δύο ακόμη ζευγάρια μετά την αποχώρηση της Δανάης Επιθυμιάδη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Λένα νομίζει πως θα περάσει ρομαντικά Χριστούγεννα με τον Σίμο. Η έκτακτη επίσκεψη όμως της κολλητής του, της Ρένας (Αγνή Χιώτη), τους εμποδίζει… Ο Σίμος αναθεωρεί και εξομολογείται στη Λένα πόσο τη θέλει.

Δείτε επίσης:  Άγριες Μέλισσες spoiler: «Χαμός» στα τελευταία επεισόδια - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής

Δύο διαρρήκτες, η Τούλα (Ελευθερία Μπενοβία) και ο Μίλτος (Βαγγέλης Χατζηνικολάου) μπαίνουν στο σπίτι του Ηλία και της Μαρίνας νομίζοντας πως έχουν φύγει για διακοπές.

Πλησιάζουν τα πρώτα Χριστούγεννα του Διονύση και της Νικολέτας με το παιδί τους. Συγκινημένοι, φαντάζονται πώς θα είναι οι επόμενες γιορτές καθώς η κόρη τους, Δάφνη, θα μεγαλώνει…

Τέλος, το χωριό της Βούλας και του Μηνά γεμίζει… καλικάντζαρους! Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στους δέκτες μας, απόψε στις 21:00.