Γυρίστε το γαλαξία με ωτοστόπ από το Hulu

Ο Hulu ετοιμάζει σε νέα σειρά βασισμένη στο «Γυρίστε το γαλαξία με ωτοστόπ» και τα νέα διέρρευσαν ότι η σειρά θα είναι παραγωγής του αγγλικού Elstree Studios με την πρεμιέρα να ορίζετε του χρόνου (2021).

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, επί του παρόντος υπάρχει μια προσαρμογή της τηλεοπτικής σειράς των κλασικών επιστημονικών μυθιστορημάτων κωμωδίας “The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy” σε δημιουργία για το Hulu. Συγγραφείς θα είναι ο Carlton Cuse («Lost», «Jack Ryan») μαζί με τον τον Jason Fuchs («Ice Age: Continental Drift», «Wonder Woman»).

Η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι αγγλικά Elstree Studios.
Θα πρέπει ωστόσο να περιμένουμε όλοι μέχρι του χρόνου που θα είναι η επίσημη πρεμιέρα στα σινεμά όλου του κόσμου.

Δείτε επίσης:  Shimon Hayut: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας του Tinder που έγινε σειρά στο Netflix

Η ταινία «Γυρίστε τον γαλαξία με οτοστόπ» θα προβληθεί αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ την διεθνή διανομή έχει αναλάβει το κανάλι FOX. Ο σκηνοθέτης Morten Tyldum («Headhunters», «The Imitation Game») είναι έτοιμος με το σενάριο και δοκιμάζει τα castings των ηθοποιών.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αναμένετε η σειρά να έχει συνέχεια στην επόμενη σεζόν αφού το ενδιαφέρον από τώρα είναι πολύ μεγάλο. Όλοι οι θεατές περιμένουν με αγωνία να δούνε της διαγαλαξιακές περιπέτειες του Arthur Dent, ενός άτυχου Άγγλου, μετά την καταστροφή της Γης από τους Vogons, μια φυλή δυσάρεστων και γραφειοκρατικών αλλοδαπών. Η συνέχεια στην μικρή και μεγάλη οθόνη.

Δείτε επίσης:  Κολομβία: Μικρό αεροπλάνο έπεσε σε πολυκατοικία στο Μεντεγίν – Δείτε βίντεο

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email