Γυναικεία απιστία 8 στης 10 παντρεμένες κάνουν εξωσυζυγικό σεξ

Απιστίας το ανάγνωσμα: 8 στις 10 γυναίκες ξενοκοιμούνται

Ναι, όλοι λένε οι άντρες είναι γουρούνια που κάνουν σεξ με όποια τους κάτσει, όμως επιτέλους ας δούμε και την πλευρά της γυναικείας απιστίας.

Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο αποφάσισε να κάνει μια εμπεριστατωμένη έρευνα των στερεοτύπων που θέλουν τον άντρα να είναι ο κυνηγός ο πολυγαμικός, ο αναίσθητος, το γομάρι, αυτός που σκέφτεται με το κάτω κεφάλι συνέχεια και όλα τα ωραία που αναφέρουν οι γυναίκες στης παρέες τους. Κυρίες σας έχουμε νέα, αλλά το «ελάττωμα» της απιστίας δεν είναι μόνο στην δική μας φύση. Είναι και στην δική σας και μάλιστα σε ίδια επίπεδα με την ανδρική. Οι γυναίκες δεν είναι μονογαμικό ζώα. Έχουν της ίδιες και περισσότερες σεξουαλικές ορμές από τους άνδρες και αναζητούν με την ίδια επιθυμία παρτενέρ, είτε ως αρσενικό για καθαρό σεξ, είτε ως σύζυγο νεροκουβαλητή να της αποκαταστήσει.

Γυναικεία απιστία στης παντρεμένες

Η έρευνα του Ινστιτούτου διήρκεσε δύο χρόνια στην Ελλάδα και συμπεριέλαβε 2.100 ζευγάρια. Το αποτέλεσμα έβγαλε ποσοστό γυναικείας απιστίας στο 78%, ενώ η ανδρική ήταν στο 84%. Ελάχιστη απόκλιση εν ολίγοις. Το πιο χρήσιμο όμως που πρέπει να διαβαστεί, είναι ο 10λογος της απιστίας. Δηλαδή τι οδηγεί τη γυναίκα στην σεξουαλική απιστία, πως την αιτιολογεί μετά στον εαυτό της και πως την αντιμετωπίζει. Ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά στον γάμο.

Δείτε επίσης:  Δημήτρης Σειρηνάκης: "Δε θα επεδίωκα να παίξει ξανά η Τζούλια Αλεξανδράτου"

1. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι σε αντίθεση με την πάγια άποψη ότι ο άντρας κυνηγάει, η γυναίκα είναι αυτή που επιλέγει, γιατί έχει μεγαλύτερο έλεγχο. Ναι κύριοι, πιστέψτε το όμως η γυναίκα επιλέγει με ποιο αρσενικό θα κάνει σεξ.

2. Η περίοδος της ωορρηξίας είναι από αυτές με τα μεγαλύτερα ποσοστά απιστίας για τη γυναίκα, γιατί η αναπαραγωγή και η ικανοποίηση της ηδονής βρίσκονται στην ίδια πορεία. Αν δε μπορείς να της τα δώσεις, τότε θα κοιτάξει αλλού. Και θα βρει ερωτικό παρτενέρ στο τσάκα τσάκα. Ένα μίνι φόρεμα, ένα ακριβό άρωμα, ένα κόκκινο κραγιόν και μια βόλτα στα μπαράκια με σέξι διάθεση και η παντρεμένη έχει όλα τα εφόδια να ξενοπηδήσει.

Κακό σεξ και κακός γάμος

3. Η απιστία για τη γυναίκα δεν είναι ένα βράδυ. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν το one-night stand. Δεν είναι αυτό που λένε οι άντρες «αγάπη μου δεν σήμαινε τίποτα, εσένα σκεφτόμουν». Είναι οριστικό τέλος. Βέβαια, κανονικά δεν πρέπει να θεωρείται απιστία εφόσον τη δηλώνει και τελειώνει εκεί η σχέση.

4. Η γυναίκα πηγαίνει με άλλον ως αποτέλεσμα πνευματικής διεργασίας. Το έχει σκεφτεί πολλές φορές πριν και το έχει επιλέξει. Είναι μια στρατηγική κίνηση. Δεν είναι δύο ποτά που κατεύνασαν τις άμυνες. Γι΄αυτό είναι διαφορετικός ο αντίκτυπος στην ανδρική ψυχολογία, σε σχέση με την δική τους απιστία.

Δείτε επίσης:  Τάσος Ξιαρχό: Τι έλεγε η μητέρα του όταν ο χορευτής ήταν εξαφανισμένος και απειλούσε να αυτοκτονήσει

5. Γι΄αυτό στον άντρα, η απιστία εκλαμβάνεται ως μία μομφή προς την ανδρική του ικανότητα από την σύντροφο του.

6. Το αίτιο της απιστίας δεν είναι πάντα μια συναισθηματική αναπλήρωση, αλλά μπορεί να έχει τη μορφή τιμωρίας. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Το «οφθαλμού» είναι είτε ανδρική απιστία είτε κάποια αδιαφορία προς το θηλυκό. Όταν εσύ ως άνδρας δεν δείχνεις την απαραίτητη προσοχή στην σύζυγο σου εκείνη θα την αναζητήσει σε άλλη ανδρική αγκαλιά. Εσύ απλά θα γίνεις ο κερατάς και φυσικά θα το μάθεις τελευταίος. Αν ποτέ το μάθεις. Και αν σε ενδιαφέρει φυσικά.

Ανία στην σχέση της και έλλειψη ενδιαφερόντων από τον άνδρα της

7. Η γυναίκα έχει την επιβλητικότητα ώστε μετά την απιστία της να πει στον άντρα «Έλα, μπορούμε να γυρίσουμε στη σχέση μας». Όμως για να το κάνει πρέπει να έχει αιτία.

8. Η επίδοση της γυναίκας στην απιστία είναι στον ύψιστο βαθμό γιατί συμβαίνει μια φορά και τελειωτική. Την έχει σκεφτεί την απιστία και όταν ξεκινάει να κάνει εξωσυζυγικό σεξ ο γάμος της έχει λήξει. Αντιθέτως, στον άντρα κυμαίνεται σε μέτρια ως καλά επίπεδα, γιατί τον κυριεύει ο φόβος να τον ανακαλύψει η γυναίκα. Ενώ η γυναίκα δε φοβάται. Το δηλώνει. «Θα βρω άλλον, καλύτερο από σένα». Και φυσικά βρίσκει. Τώρα άλλωστε έχει και την απαιτούμενη πείρα. Έχει μάθει, ξέρει και αν είναι τολμηρή θέλει καλύτερη ζωή.

Δείτε επίσης:  Ιωάννα Τούνη: Απάντησε με έναν «μπλε κουβά» σε όσους την επικρίνουν για το ταξίδι στο Ντουμπάι

9. Ο ερωτισμός και η έμφυτη σεξουαλική ευφυΐα είναι τα όπλα της γυναίκας στην απόφαση της να κοιτάξει αλλού πορτοκαλιές. Φυσικά αν είναι ηλίθια θα μείνει στον δυστυχισμένο γάμο της, θα τρώει ξύλο, θα δέχεται της προσβολές από τον μαμελούκο άνδρας της και θα υποφέρει….στο όνομα τον παιδιών της της περισσότερες φορές.

10. Η απιστία είναι άμεση, αδιαμεσολάβητη και γεμάτη πάθος για τη γυναίκα. Για τον άντρα είναι έμμεση, σαν ένα απείκασμα, αφού υποκινείται από την επιθυμία να κατακτήσει περισσότερες από τα άλλα αρσενικά.

Αγαπητές γυναίκες, σύζυγοι, μάνες πριν παντρευτείτε ζήστε τα νιάτα σας, απολαύστε την όμορφη ζωή, κάντε σεξ με περισσότερους από 2,3 παρτενέρ και όταν νιώσετε ότι είστε έτοιμες τότε προχωρήστε σε έναν γάμο στον οποίο να αφιερώσετε όλες σας της δυνάμεις, ενέργεια και ευφυΐα. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα δημιουργήσετε επιτυχημένη οικογένεια και θα μεγαλώσετε ευτυχισμένα παιδιά.

Μοιράσου το...