Έχασε 67.000 ευρώ με επενδύσεις μαϊμού σε bitcoin

Απατεώνες φάγανε 67.000 ευρώ σε μαϊμού επενδύσεις σε bitcoin από ευκολόπιστο Αθηναίο

Οι απατεώνες του έστελναν μηνύματα σύμφωνα με τα οποία κέρδιζε σημαντικά ποσά κι έτσι τον έπειθαν να συνεχίσει να επενδύει
Οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα αποδείχθηκαν… «πέτσινες» για έναν κάτοικο της Πάτρας που δελεάστηκε από τις υποσχέσεις απατεώνων οι οποίοι του εγγυήθηκαν ότι θα είχε μεγάλα κέρδη από τις αποδόσεις, αλλά τελικά βρέθηκε να χάνει μια ολόκληρη περιουσία.

Διαβάστε επίσης: Τα κρυπτονομίσματα κάνουν δυναμική είσοδο το 2023

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Ασφάλεια, πριν από μήνες εντόπισε στο διαδίκτυο μια ιστοσελίδα που υποτίθεται ότι είχε στήσει εταιρεία επενδυτών, επικοινώνησε με κάποιον από τους υπεύθυνους και άρχισε να αγοράζει bitcoin. Στην αρχή, οι απατεώνες του έστελναν μηνύματα σύμφωνα με τα οποία κέρδιζε σημαντικά ποσά κι έτσι τον έπεισαν να συνεχίσει να επενδύει.

Δείτε επίσης:  Η ενθρόνιση του μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου

Διαβάστε επίσης: Τι κινδύνους κρύβει το Bitcoin;

Όταν, όμως, έφτασε να έχει καταθέσει συνολικά 67.250 ευρώ στους λογαριασμούς της «εταιρείας», η ιστοσελίδα σταμάτησε να λειτουργεί και η επικοινωνία μαζί τους ήταν πλέον αδύνατη, με αποτέλεσμα να καταλάβει ότι τον είχαν «δαγκώσει» απατεώνες. Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιοι κρύβονται πίσω από την απάτη.

Πηγή

Μοιράσου το...