Δημόσιοι υπάλληλοι ξόδεψαν 7 εκατ. ευρώ σε ροζ τηλέφωνα

Υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Δημοσίου ξόδεψαν 7 εκατομμύρια ευρώ σε ροζ τηλέφωνα.

ροζ τηλέφωνα από δημοσίους υπαλλήλους Το κράτος παραχωρεί δωρεάν κινητά τηλέφωνα για να μιλάνε τζάμπα οι μάνατζερ δημοσίων οργανισμών για υπηρεσιακούς σκοπούς όμως αυτοί εκτός από της υπηρεσιακές κλήσεις καλούσαν και σε ροζ τηλέφωνα ζημιώνοντας της κρατικές υπηρεσίες με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ χρέωσαν το κράτος υψηλόβαθμα και διευθυντικά στελέχη του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να κάνουν σεξ τσατ σε ροζ τηλέφωνα και να μπαίνουν σε ιστοσελίδες συνδρομητικού πορνογραφικού περιεχομένου.

Κλήσεις σε ροζ τηλέφωνα από δημόσιους υπαλλήλους

Τα υψηλόβαθμα στελέχη των δημοσίων οργανισμών χρησιμοποιούσαν τα υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα που τους δίνει το κράτος κάνοντας sexting και τηλεφωνικό σεξ με γυναίκες από ιστοσελίδες που διαφημίζουν ροζ γραμμές. Έτσι μεγάλο μέρος των χρεώσεων στους λογαριασμούς τους ήταν προσωπικού χαρακτήρα και συνδέσεις σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου με συνδρομή όπως και κλήσεις σε καυτές τηλεφωνικές γραμμές για προσωπική διασκέδαση.
Δείτε επίσης:  Το Twitter επιμένει: Η κλίκα του Άρη Σοϊλέδη θυμίζει το Survivor του 2017 με τον Χανταμπάκη
Όπως γράφουν σήμερα αθηναϊκές εφημερίδες, την τελευταία πενταετία σπαταλήθηκαν σε ροζ κλήσεις σχεδόν επτά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία φυσικά πληρώθηκαν από το σύνολο τον φορολογημένων.

Τηλεφωνικό σεξ εν ώρα εργασίας

Χρήματα του δημοσίου ξοδεύτηκαν για να έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν μέσω κινητού οι δημόσιοι μάνατζερς ωροσκόπια, να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση ποδοσφαιρικά ματς και αποτελέσματα αγώνων, όπως επίσης και για το «κατέβασμα» από το ίντερνετ μαγειρικών συνταγών. Η παροχή κινητών σε διευθυντικά στελέχη του Ελληνικού Δημοσίου είναι ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο θέμα το οποίο όλες οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά το εφαρμόζουν κάνοντας καταχρήσεις. Χωρίς να υπάρχει αυστηρός έλεγχος χρήσης αυτόν τον κινητών τηλεφώνων που γίνονται οι κλήσεις πάντα θα υπάρχει ο πειρασμός κάποιος ανεύθυνος να δοκιμάσει να τα χρησιμοποιήσει προς ίδιων όφελος. Όπως και έγιναν οι κλήσεις στα 090 τηλέφωνα. Προσπαθώ να το φανταστώ ως εικόνα ο δημόσιος υπάλληλος να κάθεται στο γραφείο του και να κάνει ζωντανό τηλεφωνικό σεξ εν ώρα εργασίας χαζολογώντας με της κοπέλες στο τηλεφωνικό κέντρο ενώ έξω από την πόρτα του γραφείου του τον περιμένουν πολίτες για να τους εξυπηρετήσει στης δουλειές τους. Τραγελαφικές καταστάσεις τρέλας οι οποίες όμως είναι απόλυτα συνηθισμένο καθημερινό φαινόμενο στο Ελληνικό Δημόσιο.
Δείτε επίσης:  Το Παρίσι καλεί τους Γάλλους που βρίσκονται στο Ιράν να φύγουν αμέσως από τη χώρα

Κάνε sex chat την ώρα της δουλειά σου!

Πολλές έγκυρες εφημερίδες έθεσαν ερωτήματα στον αρμόδιο Υπουργό για το ποιος φέρει ευθύνες για την σπατάληση δημοσίου χρήματος αναγνωρίζοντας ωστόσο το ελαφρυντικό ότι, αφού μερικές φορές αρκεί μια απάντηση σε ένα μήνυμα sms ή να ένα τυχαίο «κλικ» πάνω σε «banner» ιστοσελίδας για να ενεργοποιηθεί μια προσφορά επί πληρωμή ή μια συνδρομητική υπηρεσία. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί της ευθύνες των χρηστών οι οποίοι απλά ήθελαν να διασκεδάσουν την πλήξη τους καλώντας σε ροζ τηλέφωνα 090 κάνοντας ζωντανό τηλεφωνικό σεξ ή ακούγοντας ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες όση ώρα ήταν στην δουλειά τους. Ελπίζουμε ότι η έρευνα θα φέρει αποτέλεσμα και οι επιπόλαιοι και ασυνείδητοι θα βρεθούν και θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό που έκαναν.
Μοιράσου το...