Χτίσιμο συνδέσμων με σκοπό καλύτερη κατάταξη του σαιτ σας στην Google

Το link building μπορεί να βελτιώσει την κατάταξη του σαιτ σας στην Google

Η προώθηση ιστοσελίδων για της μηχανές αναζήτησης είναι μια συνεχή και πολύ μεγάλη διαδικασία η οποία όταν γίνετε σωστά φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα από κάθε άλλη μέθοδο. Το εταιρικό σας σαιτ όταν εργάζονται επαγγελματίες link builder θα καταλαμβάνει καλύτερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα στης αναζητήσης της google και θα προσελκύει περισσότερους επισκέπτες και πελάτες. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται να βρείτε την κατάλληλη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο SEO στην Ελλάδα και να εμπιστευτείτε την εμπειρία τους ώστε να προχωρήσετε σε συνεργασία.

πρώτη σελίδα στην google

Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Ας δούμε μαζί τα 5 παρακάτω βήματα τα οποία θεωρώ σημαντικά:

  • Βήμα 1. Βρείτε τους κατάλληλους ειδικούς
  • Βήμα 2. Συμφωνείστε μαζί τους την επιλογή της στρατηγικής που θα
  • ακολουθήσουν
  • Βήμα 3. Δώστε τους έγγραφες οδηγίες του τεχνικού τμήματος
  • Βήμα 4. Καθορίστε τον συνολικό προϋπολογισμό του όλου έργου
  • Βήμα 5. Ζητήστε τους αναλυτικές αναφορές κάθε τέλους μήνα
Δείτε επίσης:  Η NASA πάει… Αφροδίτη – Εξήγγειλε δύο νέες αποστολές

Στο πρώτο βήμα για να βρείτε τους κατάλληλους ειδικούς SEO αρκεί μια ανάλυση μιας ώρας στην google. Γράψτε της λέξεις κλειδιά (προώθηση ιστοσελίδων, εταιρείες SEO, SEO επαγγελματίες, υποστήριξη ιστοσελίδων) και ανοίξτε τα σαιτ στην πρώτη και δεύτερη σελίδα.

Εκεί θα δείτε 10-15 προτάσεις από εταιρείες οι οποίες για να εμφανίζονται εκεί σημαίνει ότι ασχολούνται με το αντικείμενο. Κρίνετε τους από τα σαιτ που βλέπετε και ζητήστε από 3-4 προσφορά τιμής μαζί με την τεχνική ανάλυση ώστε να επιλέξετε.

Στο δεύτερο βήμα αφού έχετε επιλέξει με ποια εταιρεία SEO θα συνεργαστείτε συζητήστε μαζί τους και καταρτίσετε το σχέδιο που θα ακολουθήσετε ώστε να έχει επιτυχία η συνεργασία σας. Η επιλογή της σωστής εταιρείας είναι εξαιρετικής σημασίας αφού θα είστε μαζί τουλάχιστον μισό χρόνο ή και περισσότερο, οπότε επιλέξτε προσεκτικά.

Στο τρίτο βήμα καθορίστε της παραμέτρους, πείτε τους τι θέλετε να πετύχετε, σε πόσο χρονικό διάστημα, πως θα αξιολογείτε την πρόοδο της εργασίας τους, πως θα γίνονται οι πληρωμές και γενικά όλα όσα σας ενδιαφέρουν σε γραπτό συμβόλαιο ώστε και οι δυο πλευρές να ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Στο 2020 δεν αρκεί πλέον μόνο η καλή κατάταξη βάση λέξεις κλειδιά, χρειάζεται δημιουργία brand name, υποστήριξη σε κοινωνικά δίκτυα, και μια τέτοια συνεργασία μεταξύ σας η οποία θα δυναμώνει την συνολική εταιρική σας εικόνα στο Διαδίκτυο.

Δείτε επίσης:  Ένα πρωτότυπο γεύμα αρτοποιίας «κλειδί» στο πρόβλημα των ακριβών ζωωτροφών

Στο τέταρτο βήμα πρέπει να καθορίσετε τα λεφτά που είστε πρόθυμος να ξοδέψετε ώστε το εγχείρημα να έχει επιτυχία. Μια μέση τιμή για υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων τον μήνα είναι τα 1000 ευρώ. Με λιγότερα θα λάβετε χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες (προσθήκη σε καταλόγους, σύνδεσμοι από σχόλια ή προφίλ σε φόρουμ) τα οποία ενδεχομένως να έχουν κάποια μικρή επιτυχία στην αρχή όμως μακροπρόθεσμα δεν θα έχουν επιτυχία. Αυτές οι στρατηγικές προώθησης σαιτ ίσχυαν πριν 5 χρόνια. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και χρειάζεται συνεχή δουλειά και χτίσιμο (αγορά) ποιοτικών συνδέσμων ( οι οποίοι κοστίζουν ακριβά) για να δείτε αποτελέσματα. Αν αυτή η δουλειά δεν γίνει από επαγγελματίες θα έχει αντίστροφα αποτελέσματα. Προσοχή!

Δείτε επίσης:  Ψηφιακή υπογραφή: Με λίγα κλικ η απόκτησή της-Σε λειτουργία η νέα Αρχή Πιστοποίησης του Δημοσίου

Στο τελευταίο βήμα η εταιρεία που θα υποστηρίξει το σαιτ σας θα πρέπει να σας ενημερώνει γραπτά κάθε μήνα για τον όγκο εργασίας που έχει κάνει και για το τι θα γίνει τον επόμενο μήνα ώστε να ξέρετε που βαδίζετε. Το rank traking στης λέξεις κλειδιά θα δείχνει κάθε μήνα πως κινείτε το σαιτ. Οι αναφορές σε google analytics, GSC πρέπει να είναι ανοδικές και να δείχνουν ότι η δουλειά που γίνετε είναι σωστή.

Η σωστή επιλογή εταιρείας SEO είναι εξαιρετικής σημασίας

Νομίζω ότι αν ακολουθήσετε αυτές της 5 συμβουλές θα μπορείτε ενημερωμένοι να κάνετε την σωστή επιλογή συνεργάτη στην επιτυχημένη προώθηση του δικού σας σαιτ.

Please follow and like us:
Pin Share
Μοιράσου το...
RSS
Follow by Email