Όταν μια Spice Girl ήταν στη σκηνή και από το στήθος της άρχισε να τρέχει γάλα

Βρισκόταν στη σκηνή στη διάρκεια μιας συναυλίας των Spice Girls και από το στήθος της άρχισε να τρέχει γάλα. Ήταν μάλιστα ντυμένη με ένα ρούχο διάσημου σχεδιαστή. Η Emma Bunton φορούσε ένα φόρεμα του Roberto Cavalli όταν το περιστατικό έλαβε χώρα. Ήταν μόλις τέσσερις μήνες αφότου είχε έρθει στη ζωή ο γιος της Μπο.

Όλα αυτά έγιναν στη διάρκεια της περιοδείας Return of the Spice Girls του συγκροτήματος τον Δεκέμβριο του 2007, όταν εκείνη θήλαζε και έδινε παράλληλα φόρμουλα στο μωρό, λόγω του φορτωμένου προγράμματός της.

Σε ένα απόσπασμα που έφερε στο φως πριν από μερικούς μήνες η βρετανική The Sun από το βιβλίο της «Mama You Got This», γράφει: «Θυμάμαι να τρέχει αρκετό γάλα από το στήθος μου στη διάρκεια μιας από τις πρώτες παραστάσεις μου σε εκείνη την περιοδεία, στο STAPLES Center στο Λος Άντζελες.

Δείτε επίσης:  Στέλιος Ρόκκος: Ένας ροκ χαρακτήρας στο X Factor – «Κάνεις καλό σε ένα παιδί αν του πεις πως “δεν το ’χει”»

Τα κουστούμια μας είχαν σχεδιαστεί από τον Roberto Cavalli, τον οποίο ήξερε η Victoria, και πραγματικά Θεέ μου ήταν πανέμορφα. Τα κουστούμια για την παράσταση είναι όμως διαφορετικά από τα βραδινά φορέματα. Αυτά ήταν βαριά, δομημένα κομμάτια (έπρεπε να αντέχουν σε όλη αυτή τη δραστηριότητα) και γίνονταν συχνά αλλαγές.

Θυμάμαι να συμβαίνει στη διάρκεια του Say You’ll Be There. Έπρεπε να αντέξω ένα ακόμη κομμάτι, ελπίζοντας απλώς ότι δεν φαίνεται κάτι».

Η 46χρονη Bunton ανέφερε ότι έπρεπε να τρέξει από τη σκηνή και να ζητήσει βοήθεια από τον φίλο της, τον 42χρονο Jade Jones, που περίμενε στην άκρη του συναυλιακού χώρου. «Όταν τελείωσε, έτρεξα από τη σκηνή, ουρλιάζοντας στον Jade: Μωρό, φέρε τα επιθέματα στήθους! Φέρε τα επιθέματα!».

Δείτε επίσης:  Espresso Girl: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΙΤΣΙΚΑΛΗ

«Ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, το περισσότερο γάλα είχε απλώς τρέξει μέχρι το στομάχι μου. Όποιος όμως κοιτούσε από κοντά θα μπορούσε να εντοπίσει τα βρεγμένα σημεία στο στήθος μου», σημείωσε ακόμη.

«Μπορώ να κοιτάξω πίσω και να χαμογελάσω με αυτό, αλλά όταν κοιτάω τις φωτογραφίες βλέπω μια γυναίκα που δεν ήταν έτοιμη να ριχτεί σε μια τόσο απαιτητική σωματικά κατάσταση».

Η Bunton έχει δύο παιδιά, τον Μπο και τον Τέιτ.

Πηγή

Μοιράσου το...