Χαλκιδική: Ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο 5 αστέρων μπροστά σε βραβευμένη παραλία, από τον Τάσο Δούση

Η Χαλκιδική είναι γνωστό πως διαθέτει τις περισσότερες όμορφες παραλίες στην Ελλάδα, αλλά και τις περισσότερες με Γαλάζια Σημαία καθώς και φέτος κέρδισε τη μεγάλη διάκριση και αναδείχτηκε πρώτη στην Ελλάδα με 96 σημαίες.

Το εντυπωσιακό 5 αστέρων ξενοδοχείο Άμμων Ζευς (Ammon Zeus) βρίσκεται κατά μήκος μιας από αυτές τις μαγευτικές παραλίες.

Το ξενοδοχείο Άμμων Ζευς

Το πολυτελές 5 αστέρων Άμμων Ζευς βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια τοποθεσία, στο δημοφιλές θέρετρο της Καλλιθέας στην Χαλκιδική και έχει βαθμολογία στη booking 9 ενώ για την τοποθεσία 9,6! Το ξενοδοχείο διαθέτει σπα με υδρομασάζ, χαμάμ, σάουνα και μικρό γυμναστήριο, Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε ακόμη πισίνα με καλοκαιρινή βεράντα και παιδική πισίνα. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν WiFi.

Δείτε επίσης:  Τάσος Δούσης: Μας αποκαλύπτει τη «Βίβλο» του απαράδεκτου πελάτη! 12 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Όλα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση LED 32 ιντσών, στεγνωτήρα μαλλιών, ψυγείο ή μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή.

Άμμων Ζευς παραλία

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει μπουφέ πρωινού και δείπνου με παραδοσιακά ελληνικά και μεσογειακά πιάτα, που ετοιμάζονται με φρέσκα τοπικά προϊόντα. Το à la carte εστιατόριο Greco’s ειδικεύεται στο φρέσκο ψάρι. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε το γεύμα σας σε κάποια από τις ταβέρνες της Καλλιθέας.

Στην παραλία, η οποία είναι βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρες, ομπρέλες, εξοπλισμό για θαλάσσιο σκι, τζετ σκι και θαλάσσια ποδήλατα. Το μπαρ της πισίνας και το beach bar ετοιμάζουν κοκτέιλ, υγιεινά ροφήματα και γευστικά πιάτα.

Δείτε επίσης:  Μάνη: Το εντυπωσιακό πέτρινο ξενοδοχείο που προτείνει ο Τάσος Δούσης αγγίζει το απόλυτο 10 & έχει συγκλονιστική θέα!

Στο επιχειρηματικό κέντρο παρέχονται υπηρεσίες φωτοτυπικού/εκτύπωσης/σάρωσης/internet με επιπλέον χρέωση. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο.

Διοργανώνονται υπό κανονικές συνθήκες καραόκε, ζωντανές εκδηλώσεις με ελληνική ή διεθνή μουσική και βραδινές προβολές ταινιών. Τα μαθήματα γιόγκα θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα ενώ υπάρχει και η επιλογή μασάζ ακόμα και μαθήματα κατάδυσης.

Άμμων Ζευς πισίνα

Το πολυσύχναστο κέντρο της Καλλιθέας, όπου θα βρείτε μπουτίκ, φαρμακείο, τράπεζα και πολλά μπαρ, είναι προσβάσιμο σε μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Τα διασημότερα μπαρ και κλαμπ περιμένουν τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης, σε απόσταση μόνο 1χλμ. από το ξενοδοχείο. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης είναι 80χλμ. μακριά. Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης με πρόσθετη χρέωση.

Δείτε επίσης:  3+1 προορισμοί για εκδρομή με το αυτοκίνητο το Σαββατοκύριακο

Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών στον προορισμό Καλλιθέα Χαλκιδικής σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.ammon-zeus.gr

Δείτε το ξενοδοχείο μέσα από τις φωτογραφίες:

Άμμων Ζευς από μακριά
Άμμων Ζευς ολόκληρο
Άμμων Ζευς θέα από το δωμάτιο
Άμμων Ζευς δωμάτιο
Άμμων Ζευς μπάνιο
Άμμων Ζευς δωμάτιο με θέα

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

The post Χαλκιδική: Ένα εντυπωσιακό ξενοδοχείο 5 αστέρων μπροστά σε βραβευμένη παραλία, από τον Τάσο Δούση appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...