Φούρνος Ντουρουντούς: Από τα Σφακιά… στο σπίτι σας!

Φουρνίζει στα Σφακιά..φτάνει στο σπίτι σας! Έτσι κάπως συμβαίνει με τον Φούρνο Ντουρουντούς στα Σφακιά της Κρήτης. Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση. Όλα ξεκίνησαν από έναν μικρό φούρνο στα Σφακιά πριν πολλά χρόνια με συνταγές όχι μόνο παραδοσιακές αλλά και οικογενειακές που πέρασαν από γενιά σε γενιά και συνδυάστηκαν ιδανικά με τη σύγχρονη γαστρονομία και εξελίχθηκαν μετατρέποντας την αγνή πρώτη ύλη σε μια σύγχρονη διατροφική πρόταση. Η βαρύτητα στα προϊόντα Ντουρουντούς δίνεται στην πρώτη ύλη και τους καρπούς του ευλογημένου αυτού τόπου, των Σφακίων, στην καινοτομία των αρτοσκευασμάτων, τη γνώση και φυσικά την αγάπη για τις ωραίες, ξεχωριστές, αυθεντικές γεύσεις.

Έχοντας αυτή τη φιλοσοφία, και τα καλύτερα προϊόντα, ο Φούρνος Ντουρουντούς κατάφερε να γίνει γνωστός και αγαπητός όχι μόνο στα Σφακιά και έξω από αυτά αλλά σε ολόκληρη την Κρήτη και σήμερα σε όλη την Ελλάδα, ταξιδεύοντας μας στα γευστικά μονοπάτια της Κρήτης μέσα από λαχταριστά προϊόντα και βιολογικά αρτοσκευάσματα.

Δείτε επίσης:  25η Μαρτίου: 10 μέρη στην Αθήνα για να φας ωραίο μπακαλιάρο σκορδαλιά
Φούρνος Ντουρουντούς

Προϊόντα

Τα προϊόντα Ντουρουντούς απευθύνονται σε όσους αναζητούν τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις και παράλληλα κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που να ακολουθεί τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις. Το αποτέλεσμα είναι εκλεκτά προϊόντα που κουβαλάνε πάνω τους την παράδοση, την ιστορία και το μεράκι συνδυασμένα άριστα και ισορροπημένα με τη σύγχρονη γαστρονομία και σεβασμό στη μεσογειακή διατροφή.

Φούρνος Ντουρουντούς
Φούρνος Ντουρουντούς

Σήμερα η εκλεκτή γκάμα περιλαμβάνει παξιμάδια, κριτσίνι, ντακάκια, μπισκότα, healthy snacks, προϊόντα 100% βιολογικής καλλιέργειας, προϊόντα χωρίς αλάτι, μαγιά ή ζάχαρη, όλα πεντανόστιμα, υγιεινά και με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Δείτε όλα τα προϊόντα και ψωνίστε με ένα μόνο κλικ στο e-shop

Φούρνος Ντουρουντούς

Highlight: Τα δύο νέα προϊόντα

Στην εκλεκτή γκάμα των προϊόντων ήρθαν να προστεθούν και τα δύο νέα προϊόντα Ντουρουντούς που πρέπει να δοκιμάσετε! Το παραδοσιακό ντακάκι πρωτεΐνης με με αλεύρι από κριθάρι ολικής άλεσης, αλεύρι σίτου, αλεύρι φάβας και ελαιόλαδο και το παραδοσιακό κριτσίνι πρωτεϊνης, που είναι ένα μεσογειακό κριτσίνι πρωτεΐνης, με τρίμμα καλαμποκιού, αποξηραμένη ντομάτα & κρεμμύδι.

Δείτε επίσης:  Αγκίστρι: 5+1 παραλίες για να απολαύσετε τις βουτιές σας στο νησάκι του Σαρωνικού
Φούρνος Ντουρουντούς
Φούρνος Ντουρουντούς

Είναι χειροποίητα, χωρίς συντηρητικά, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, πηγή πρωτεϊνών, Ω3 λιπαρών οξέων και πηγή εδώδιμων ινών.

Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
Είναι ιδανικά για μετά την προπόνηση, πηγή εδώδιμων ινών, πηγή Ωμέγα 3 & Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.

Φούρνος Ντουρουντούς

Διακρίσεις

Δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα Ντουρουντούς έχουν βραβευτεί πολλές φορές και έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις. Πιο πρόσφατη η διάκριση στα Bakery Awards 2022 που διοργανώθηκαν από την BOUSSIAS.

Τα Bakery Awards, είναι ένας θεσμός που αναδεικνύει την δημιουργία, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων. Για 1η φορά στην Ελλάδα επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και η βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία.

Δείτε επίσης:  Το πολυτελές boutique hotel στο όμορφο Λιμένι της Μάνης σε μαγευτική τοποθεσία και άριστη βαθμολογία – Από τον Τάσο Δούση

Ο Φούρνος ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ διακρίθηκε:

  • Με Platinum Βραβείο στην κατηγορία Φούρνος- Βιοτεχνική Αρτοποιία κατακτώντας την υψηλότερη βαθμολογία.
  • Αναδείχθηκε με GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ ως ο “Καλύτερος ανεξάρτητος φούρνος στην Κρήτη“ και ως
  • “Καλύτερο Υγιεινό Αρτοσκεύασμα (χωρίς πρόσθετο αλάτι κτλ)” με SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ.
Φούρνος Ντουρουντούς

Μάθετε περισσότερα εδώ

The post Φούρνος Ντουρουντούς: Από τα Σφακιά… στο σπίτι σας! appeared first on Travelstyle.

Source

Μοιράσου το...