ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Ώρα τελικού στο Copa America

Ώρα τελικού στο Copa America

Τελικός του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Βραζιλία και Αργεντινή. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Maracana του Ριο Ντε Τζανέιρο παρουσία 5.500 θεατών. Μονή αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Επιστροφή σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά από 5 χρόνια για την ομάδα της Αργεντινής! Στον ημιτελικό κόντρα στην Κολομβία μπορεί να ζορίστηκε αλλά έστω και στα πέναλτι πήρε την νίκη με 3-2  με ήρωα τον τερματοφύλακα της που απέκρουσε 3 πέναλτι

Γενικότερα στο τουρνουά μετρά σε 6 ματς 4 νίκες και 2 ισοπαλίες και έχει πλέον την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1993!

Δείτε επίσης:  ΑΕΚ: Η Betsson ξανά Μεγάλη Χορηγός

Η Βραζιλία στον ημιτελικό επικράτησε του Περού πιο εύκολα από το τελικό με 1-0 και πήρε άξια την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό.. Ως τον τελικό έφτασε αήττητη (5-1-0) ενώ  έχει και την καλύτερη άμυνα του τουρνουά, με μόλις δύο γκολ παθητικό σε έξι αγώνες.

Έτσι θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της και μάλιστα κόντρα στην μεγάλη της αντίπαλο με την οποία έρχεται αντιμέτωπη σε τελικό μετά από 14 χρόνια.

Έφτασε η ώρα του τελικού και μάλιστα με το ζευγάρι που συναρπάζει όλο τον κόσμο!. Η Βραζιλία δείχνει το φαβορί της αναμέτρησης η Αργεντινή από την πλευρά της έχει τον Μέσι σε μεγάλα κέφια.

Δείτε επίσης:  Στον ΠΑΟΚ ο Γιάνκοβιτς

Προβλέπω αμφίρροπη αναμέτρηση που ίσως χρειαστεί παραπάνω από τα 90΄ για να κρίνει τον νικητή, θεωρώ πως ήρθε η ώρα του Μέσι να σηκώσει την κούπα!

Πρόταση :

Αργεντινή κατάκτηση του τροπαίου με απόδοση 2.55

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Ώρα τελικού στο Copa America appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...