ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Ρίσκο στον τελικό με αποδόσεις από 5.50 ως 11.25!

Ρίσκο στον τελικό με αποδόσεις από 5.50 ως 11.25!

Για τον τελικό του Euro 2020 η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.  Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Wembley του Λονδίνου παρουσία 60.000 θεατών.

Η Ιταλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στην διαδικασία των πέναλτι (4-2) στον ημιτελικό με την Ισπανία και πανηγύρισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Εuro 2020. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Έτσι κράτησε το αήττητο της για 33ο συνεχόμενο ματς ενώ κερδίζει την συμμετοχή της σε τελικό Euro για 4η φορά στην ιστορία της.

Επιτέλους τελικός για την Αγγλία καθώς έσπασε την κατάρα που την συνόδευε τόσα χρόνια μετρώντας 4 αποκλεισμούς σε ισάριθμες περιπτώσεις που βρέθηκε στα ημιτελικά Euro η Παγκοσμίου Κυπέλου! Στην ημιτελικό με την Δανία επικράτησε στην παράταση με 2-1. Νίκη που φέρνει την Αγγλία σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά από 55 χρόνια και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δείτε επίσης:  Basket League: «Χρωστούμενο» ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊός

Ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού! Η Ιταλία ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες παίζοντας ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, η Αγγλία από την άλλη έδειξε ωριμότητα σε όλα της τα παιχνίδια παρά το μεγάλος της άγχος για μια επιτυχία μετά από πολλά χρόνια.

Περιμένω αμφίρροπη αναμέτρηση με τελικό σκορ 1-1 με απόδοση 5.50 και να παίρνει το τρόπαιο η Αγγλία στην παράταση ( απόδοση 11.25) είτε Αγγλία στα πέναλτι (απόδοση 9.25) !

The post ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ | Ρίσκο στον τελικό με αποδόσεις από 5.50 ως 11.25! appeared first on in2sports.

Μοιράσου το...